• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Kupujeme upravené maso. Je libo sušené nebo v plechovce?
Články

Kupujeme upravené maso. Je libo sušené nebo v plechovce?

Posted on 30. 9. 20143. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kromě standardně prodávaných mas můžeme dnes na pultech našich obchodů nalézt také jiné formy masa. Je dobré vědět, jaká úskalí a výhody tyto výrobky přinášejí.…
Udělejte si skvělý steak jako profík
Články

Udělejte si skvělý steak jako profík

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Máte rádi steaky? Ale bojíte se je dělat doma sami? Nebojte se, nyní vám nabídneme pár tipů. Pochopitelně velmi důležitý je nákup vhodného masa. Maso…
Proč je dobré jíst maso
Články

Proč je dobré jíst maso

Posted on 30. 9. 20143. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kromě toho, že je naprosto přirozené jíst maso, ne nadarmo jsme se narodili jako všežravci, tak nám konzumace masa přináší další výhody a látky, potřebné…
I maso musí uzrát
Články

I maso musí uzrát

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Stejně jako ovoce i zelenina je dobré nechat uzrát i maso. Neznamená to, že by se některé nedalo konzumovat začerstva, ale většině druhů zrání jen…
Druhy mas –  z hlediska porcování
Články

Druhy mas – z hlediska porcování

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
V tomto článku se zaměříme na další druhy mas, nejen na jejich části, ale i jejich využití. Cílem není vyjmenovat všechny druhy, které si můžete…
Krůtí maso
Články

Nebojte se maso očichat aneb Jak nekoupit zkažené maso

Posted on 29. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
O nákupu masa už toho bylo napsáno hodně, ale i přesto mnozí z nás dělají stále stejné chyby. Je jasné, že je vždy lepší nakupovat…
Marinujeme, kořeníme, moříme a nakládáme maso
Články

Marinujeme, kořeníme, moříme a nakládáme maso

Posted on 26. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ne že by samo o sobě nebylo maso dobré, ale přeci jen trocha chuti navíc mu může jen pomoct, jen se to nesmí přehnat. V…
Jak správně vařit, dusit a péct maso?
Články

Jak správně vařit, dusit a péct maso?

Posted on 26. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jak se dusí v papilotě? A jaký druh tepelné úpravy je vhodný pro drůbež? Šéfkuchař radí, jak nejlépe upravovat maso.   Vaříme Nechceme vás přesvědčovat,…
Houby můžete usušit, zamrazit i nakládat
Články

Houby můžete usušit, zamrazit i nakládat

Posted on 25. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Urodilo se u vás hub, že jich máte plné košíky? Nemusíte jíst smaženici každý den. Houby usušte, naložte do octa nebo z nich udělejte prášek.…
hrozny, burcak
Články

Kvalitní burčák šumí, bublá a je plný vitamínů

Posted on 23. 9. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Burčák je částečně zkvašený mošt z hroznů, který obsahuje chuťově vyvážený poměr alkoholu, cukru a kyselin. Jde o meziprodukt při výrobě vína, který bývá k…
Zorganizujte si lépe práci při vaření, uspoříte čas i peníze
Články

Zorganizujte si lépe práci při vaření, uspoříte čas i peníze

Posted on 19. 9. 20148. 1. 2019 by Jakvkychyni.cz
Vaření nám zabere neuvěřitelných tři sta hodin ročně. Když si správně zorganizujeme práci, budeme nejen efektivnější, ale využijeme lépe i všechny suroviny. Pravidlo první: Experimenty…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 231 Page 232 Page 233 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Italská panna cotta a tradiční česká rebarbora tvoří lahodný kontrast. Panna cottu si připravte klidně den dopředu, je třeba ji chladit několik hodin dopředu.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...