• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Majoránka: Vyrobte si z ní mast nebo vinný nálev
Články

Majoránka: Vyrobte si z ní mast nebo vinný nálev

Posted on 18. 8. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
O výjimečné vůni majoránky, chuti a léčebných účincích věděli lidé ve Středomoří již ve starověku, odkud se pak později díky křižáckým tažením dostala do celé…
Čtenářka Dana vaří: Brambory s mangoldem
Vaše recepty

Čtenářka Dana vaří: Brambory s mangoldem

Posted on 17. 8. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Naše čtenářka Dana se s námi podělila o svůj recept na jednoduchý oběd, který můžete podávat samostatně i jako přílohu k masu. Základem jsou brambory a mangold.…
Angreštová sezóna: Zkuste víno, čatní nebo omáčku
Články

Angreštová sezóna: Zkuste víno, čatní nebo omáčku

Posted on 14. 8. 201527. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní, omáčce nebo lahodném…
Lahůdka za tři minuty – vyzkoušejte hrnkové dorty!
Články

Lahůdka za tři minuty – vyzkoušejte hrnkové dorty!

Posted on 13. 8. 201527. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Připravit si skvělý dortíček za pár minut, v mikrovlnce a podle jednoduchého receptu? Vyzkoušejte s námi tyto super snadné dorty, které smícháte v hrnku a jednoduše upečete v mikrovlnce!…
Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
Články

Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med

Posted on 12. 8. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Najdeme ho snad na každé louce, vypadá možná trochu obyčejně, ale o to víc se v něm skrývá blahodárných účinků. Vy si do domácí lékárničky můžete…
Čtenářka Jitka vaří: Tvarohová zmrzlina, kterou milují děti i rodiče
Vaše recepty

Čtenářka Jitka vaří: Tvarohová zmrzlina, kterou milují děti i rodiče

Posted on 10. 8. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Zmrzlina je výborná pro děti, protože má v sobě zdravý tvaroh, zakysanou smetanu a díky ořechům krásně křupá. A my dospělí ji máme rádi… protože…
Melounové letní hody: Meloun na grilu, zapečený nebo jako smoothie
Články

Melounové letní hody: Meloun na grilu, zapečený nebo jako smoothie

Posted on 7. 8. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Sezona melounů je stále v plném proudu a my se této šťavnaté zeleniny nemůžeme nabažit. Zkuste si meloun ogrilovat, zapéct nebo si z něj udělejte chutné smoothie,…
Upečte si čerstvé pečivo k snídani
Bezmasá jídla

Upečte si čerstvé pečivo k snídani

Posted on 6. 8. 201510. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pro čerstvé pečivo nemusíte chodit ven nebo jej rozmrazovat, můžete si jej upéci sami doma! Není to tak složité, jak to vypadá. Odměnou vám bude…
Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille
Články

Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille

Posted on 5. 8. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Rozmarýn, bazalka a tymián jsou dobré samostatně a nezapomenutelné jako provensálské bylinky nebo koření. Tymián působí příznivě na plíce a močové ústrojí, používá se při…
Maliny – nenápadné bohatství zahrady i lesa
Články

Maliny – nenápadné bohatství zahrady i lesa

Posted on 4. 8. 201527. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Maliny stály vždy trochu nespravedlivě ve stínu větších a atraktivnějších jahod. Přitom mají vlastnosti, o jakých se jahodám ani nezdá. Například olej z červených malin…
Večeře za 15 min: Připravte si čtyři jednoduchá jídla
Články

Večeře za 15 min: Připravte si čtyři jednoduchá jídla

Posted on 3. 8. 201517. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Nechce se vám v létě trávit zbytečně moc času v kuchyni, když můžete být venku? Zkuste naše čtyři jednoduché recepty, které připravíte za čtvrt hodiny a vrátíte…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 215 Page 216 Page 217 … Page 238 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • Bedla-1080x1080-foto-150x150
    Bedla – vynikající houba v našem jídelníčku 

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty

Fotopostup: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty

Spojení toustu s italskými pochutinami je nezapomenutelné a velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...