• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus
Články

Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus

Posted on 25. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Ředkvička patří k potravinám, které se na našem stole objevují jen občas, a to nejčastěji ve formě oblohy. Zaslouží si ale daleko více pozornosti, protože…
spalda
Články

Špalda – zdravá prababička pšenice

Posted on 22. 5. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Špaldová pšenice je nešlechtěný druh pšenice, která se od moderní pšenice liší svým složením i chutí. Připomíná oříšky, a proto se doporučuje ji do jídelníčku…
Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce
Články

Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce

Posted on 19. 5. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud se zeptáte zahrádkáře na lebedu, většinou začne lomit rukama, protože lebedu považuje za plevel, který se velmi jednoduše množí. Stačí nechat jednu jedinou kytku…
Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak
Články

Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak

Posted on 13. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Rebarbora nebo-li reveň je zelenina, která se používá v našich kuchyních spíše jako ovoce. Rebarbora pochází z Tibetu, kde je oceňována především pro své léčebné účinky. U…
Jedlé květy v našem jídelníčku
Články

Jedlé květy v našem jídelníčku

Posted on 12. 5. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Je jedno, zda máte rádi saláty nebo si radši připravujete maso, všechna jídla mohou být zajímavější a atraktivnější, když se dobře připraví a navíc hezky…
Chřest – české zlato pro vaše zdraví
Články

Chřest – české zlato pro vaše zdraví

Posted on 11. 5. 201524. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Český chřest byl a je ve světě vždy pojmem a známkou té nejvyšší kvality. O mezinárodním věhlasu našeho „bílého zlata“ přitom v jeho domovině – ČR – málokdo ví. Chřest vyžaduje…
Zdraví v kuchyni od nákupu po servírování
Články

Zdraví v kuchyni od nákupu po servírování

Posted on 7. 5. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Vše, co jíme, v čem jídlo připravujeme a jak s jídlem zacházíme, se odráží na našem zdraví. Máme pro vás tipy, jak svou kuchyni zbavit všech potenciálně…
Iva Hüttnerová: Recept na žlutou polévku
Články

Iva Hüttnerová: Recept na žlutou polévku

Posted on 4. 5. 20156. 5. 2015 by Jakvkychyni.cz
Iva Hüttnerová je výtvarnice, herečka a největší autorita, co se týče moudrosti našich babiček v domácnosti. Proto jsme zvědavě nakoukli do její kuchyně a poprosili…
Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak
Články

Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak

Posted on 30. 4. 20155. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Tato jarní rostlinka, která je často vnímaná jako pouhý plevel, si může i ve vaší kuchyni najít své místo. Smetánka lékařská neboli pampeliška se dá…
Nakupujeme zeleninu a ovoce jako profíci
Články

Nakupujeme zeleninu a ovoce jako profíci

Posted on 29. 4. 20156. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Ať již míříte do supermarketu nebo na trhy, bude se vám hodit návod, podle čeho vybírat zeleninu, od avokáda až po žlutou tykvi. Lepší jednotlivé…
dekorace
Články

Romantika, hravé barvy nebo venkovský styl? Vyzdobte si domácnost za pár korun

Posted on 28. 4. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Svou kreativitu nemusíte uplatnit pouze v kuchyni, váš oblíbený styl přeneste do ostatních pokojů. Přitom většinou stačí pár drobných úprav, voňavá kytice na stole a hned…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 73 Page 74 Page 75 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Slaný koláč se špenátem

Fotopostup: Slaný koláč se špenátem

Francouzský koláč quiche je stejně univerzální jako pizza – a stejně tak dobrý. Do korpusu z těsta můžete přidat své oblíbené maso nebo zeleninu.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...