• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Čekanka – výborná pro naši linii i chuť
Články

Čekanka – výborná pro naši linii i chuť

Posted on 23. 6. 201524. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Čekanka sice není v našich kuchyních tak populární jako například ve Francii a to je škoda. Je velmi zdravá, chutná a zvlášť ji ocení ti, kteří…
Třešně: Jako lahodná bublanina nebo vynikající marmeláda
Články

Třešně: Jako lahodná bublanina nebo vynikající marmeláda

Posted on 22. 6. 201524. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Třešně jsou plné antioxidantů, obsahují vitamíny (A, B, C, E a dokonce i P), minerály (draslík, který podporuje vylučování vody, jód, hořčík, železo, zinek a…
Hlasujte v duelu o tiramisu – jahodové, nebo raw?

Hlasujte v duelu o tiramisu – jahodové, nebo raw?

Hlasujte o tiramisu, které byste si samy s chutí daly, a vyhrajte keramickou wok pánev! Které je vaším favoritem: odlehčené s jahodami, nebo super zdravé…
Mangold – originální varianta salátu a špenátu
Články

Mangold – originální varianta salátu a špenátu

Posted on 16. 6. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jeho jméno zní exoticky, je to sice řepa, ale patří mezi listovou zeleninu. Kolem této zeleniny už nemusíte nevšímavě procházet, poradíme vám, jak ji vybrat,…
Tvoříme s dětmi: Krásné narcisy z vajíčkových plat
Články

Tvoříme s dětmi: Krásné narcisy z vajíčkových plat

Posted on 12. 6. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Děti milují chvíle, kdy s rodiči společně pracují a tvoří. Při takové práci je navíc příležitost si popovídat – třeba o recyklaci! Inspirujte se naším…
Borůvky – tmavě modrý zázrak
Články

Borůvky – tmavě modrý zázrak

Posted on 11. 6. 201517. 4. 2019 by Jakvkychyni.cz
Borůvky má asi každý spojený s dětstvím, s prázdninami u babičky a letní pohodou. Přivolejte si krásné vzpomínky a vyzkoušejte tyto superzdravé bobulky ve třech…
Bramborové recepty: letní salát, ježci a cuketové pyré
Články

Bramborové recepty: letní salát, ježci a cuketové pyré

Posted on 10. 6. 201516. 5. 2022 by Jakvkychyni.cz
Brambory chutnají i v létě. Vyzkoušejte odlehčený zdravý salát s olivovým olejem nebo krásně vypadající ježky se sýrem a slaninou. A cuketové pyré bude skvělou…
Originální salát třikrát jinak
Články

Originální salát třikrát jinak

Posted on 9. 6. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Saláty jsou chutné, zdravé a navíc je připravíte za chvilku.  Vyzkoušejte jejich netradiční variantu s ovocem. A jejich obrovskou výhodou je, že nemusíte nic odměřovat, vážit,…
Jak správně vybrat brambory?
Články

Jak správně vybrat brambory?

Posted on 4. 6. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Na světě je kolem 1000 druhů brambor, v Česku jich na polích najdeme asi 150 a to všech varných typů. Než si řekneme něco o…
Bezový sorbet se šampaňským – luxus za sto korun
Články

Bezový sorbet se šampaňským – luxus za sto korun

Posted on 3. 6. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Bez černý je považován za magickou rostlinu, která vyléčí devět nemocí. Vy jej nemusíte používat jako lék, ale jako příjemné zpestření jídelníčku, které navíc pomůže…
Kedlubna: dietní zázrak za pár korun
Články

Kedlubna: dietní zázrak za pár korun

Posted on 28. 5. 20159. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Kedlubnu (nebo také kedluben) k nám přivezli staří Římané a v českých zemích se od té doby uchytila – jak v půdě, ve které se jí dobře daří,…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 72 Page 73 Page 74 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Jak správně ukládat potraviny do ledničky

Infografika: Jak správně ukládat potraviny do ledničky

Které patří do ledničky, a které naopak na linku? Podívejte se na naší přehlednou infografiku na Jakvkuchyni.cz.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...