• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille
Články

Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille

Posted on 5. 8. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Rozmarýn, bazalka a tymián jsou dobré samostatně a nezapomenutelné jako provensálské bylinky nebo koření. Tymián působí příznivě na plíce a močové ústrojí, používá se při…
Maliny – nenápadné bohatství zahrady i lesa
Články

Maliny – nenápadné bohatství zahrady i lesa

Posted on 4. 8. 201527. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Maliny stály vždy trochu nespravedlivě ve stínu větších a atraktivnějších jahod. Přitom mají vlastnosti, o jakých se jahodám ani nezdá. Například olej z červených malin…
Večeře za 15 min: Připravte si čtyři jednoduchá jídla
Články

Večeře za 15 min: Připravte si čtyři jednoduchá jídla

Posted on 3. 8. 201517. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Nechce se vám v létě trávit zbytečně moc času v kuchyni, když můžete být venku? Zkuste naše čtyři jednoduché recepty, které připravíte za čtvrt hodiny a vrátíte…
Pitný režim v létě: voda, čaje a polévky
Články

Pitný režim v létě: voda, čaje a polévky

Posted on 2. 8. 201523. 2. 2016 by Jakvkychyni.cz
V létě je potřeba pít dva až tři litry denně, jinak klesne vaše výkonnost, energie a tím ohrožujete i své zdraví. Jak poznáte, že potřebujete pít…
Využijte papriky na 10 snadných způsobů
Články

Využijte papriky na 10 snadných způsobů

Posted on 30. 7. 201517. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Paprika je v našich kuchyních vděčným společníkem. Má velmi všestranné použití, je snadno dostupná, chutná dobře a navíc je zdravá. Můžete si ji zapéct, ugrilovat, uvařit,…
Udělejte si broskvovou polévku nebo sorbet a zvedněte si náladu!
Články

Udělejte si broskvovou polévku nebo sorbet a zvedněte si náladu!

Posted on 27. 7. 201517. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Léto si můžete zpestřit broskvovou polévkou, která vás příjemně osvěží a zažene chmury.  A říkáte si proč? Není v tom žádné kouzlo. Broskve totiž obsahují niacin,…
Josta: Tohle zdravé ovoce si v kuchyni zamilujete!
Články

Josta: Tohle zdravé ovoce si v kuchyni zamilujete!

Posted on 25. 7. 201517. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Znáte jostu? Tento kříženec angreštu a černého rybízu vzhledově připomíná spíše rybíz a to nejen díky svým plodům (ty jsou větší než u rybízu), ale…
Meruňky na energii i krásnou pleť
Články

Meruňky na energii i krásnou pleť

Posted on 23. 7. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Meruňky obsahují takové množství zdravých látek, že se jim i říká ovoce zdraví. Užijte si je čerstvé i sušené! Stačí tři meruňky denně, abyste měli…
Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou
Články

Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou

Posted on 21. 7. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud se vám omrzel váš obvyklý salát s dresinkem z olivového oleje a kapkou balsamikového octa, nemusíte hned vymýšlet nový salát! Zkuste nový dresink. Máme pro…
Bylinky v kuchyni – Jak je uchovat
Články

Bylinky v kuchyni – Jak je uchovat

Posted on 20. 7. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Pokud se vám urodilo na zahradě spousta máty nebo levandule, schovejte si je na podzim a zimu. Poradíme vám, jak je jednoduše usušit, zamrazit, naložit……
Zdravá rajčata jako rychlá salsa nebo italská foccacia
Bezmasá jídla

Zdravá rajčata jako rychlá salsa nebo italská foccacia

Posted on 15. 7. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Tepelně upravená rajčata jsou zdravější než čerstvá. Zkuste ji je usušit, připravit z nich rychlou salsu nebo neapolskou omáčku. Rajčata obsahují až 90% vody, velmi…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 70 Page 71 Page 72 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Proč a jak třídit odpad

Infografika: Proč a jak třídit odpad

73 % obyvatel ČR třídí odpad. Pokud máme patřit mezi ně, musíme vědět, čemu správným tříděním pomáháme a také, jak postupovat. Od několika stručných a jasných rad nás nyní dělí jedno kliknutí.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...