S příchodem letních měsíců trávíme spoustu času venku. A k těm nejlepším chvílím patří také grilování – je to skvělá příležitost pro setkání s rodinou a přáteli. Pokud ho i vy milujete a máte nějakou grilovačku naplánovanou, zkuste pro chlapy připravit vepřové kotlety na černém pivě.
Suroviny: vepřové maso
Silná mastná polévka, která neodmyslitelně patřila k masopustním svátkům.
Specialita, na kterou Francouzi nedají dopustit – to jsou neodolatelné rilletes (čtěte "rijet"). Tato masová pochoutka pochází z 15. století z oblasti Touraine nacházející se ve střední Francii. Název vznikl jako zdrobnělina výrazu "rille" označujícího podlouhlý špalíček sádla.
Úžasná delikatesa, která je dodnes tradičním pokrmem hlavně na Orlicku.
Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit glazované kotlety? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.