Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Z grilovaného bůčku na pivě s česnekem a bylinkami lze vykouzlit opravdovou dobrotu! Chutná navíc skvěle studený i teplý. Jako přílohu si k němu můžeme připravit lehký, ale zároveň sytý salát s bramborami a vejci! Jak na grilovaný bůček s rukolovým salátem prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta

Meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta

Odpalované těsto si většina spojí hlavně s věnečky. Je ale skvělé i na ovocné knedlíky. Výborně se hodí hlavně na tvrdší ovoce jako jsou meruňky nebo švestky. Klasickou posypku z tvarohu, cukru a másla můžeme nahradit opečenou strouhankou se skořicí, do které můžeme přidat i nadrobno namleté oříšky.
Kynuté koláčky s jahodami a drobenkou

Kynuté koláčky s jahodami a drobenkou

Kynuté koláče a vdolky se neustále řadí k těm nejoblíbenějším dezertům. V letních měsících můžeme použít k jejich naplnění čerstvé ovoce. Kombinace s jahodami a křupavou drobenkou je neodolatelná. Recept na Javkuchyni.cz!
Pečené cuketové chipsy se sýrem

Pečené cuketové chipsy se sýrem

Pohoštění pro návštěvu, odpolední zobání u pěkného filmu nebo lehká večeře - ve všech případech nám cuketové chipsy se sýrem přijdou vhod. Cuketa je navíc zdravá, takže v tomto případě mohou výčitky svědomí stranou. Jak si připravit tohle zdravé mlsání prozradí Jakvkuchyni.cz!
Nadýchané koblížky a jahodovým džemem a vanilkou

Nadýchané koblížky a jahodovým džemem a vanilkou

Dobrá kobliha by měla být nadýchaná jako vánek, se světlým proužkem po obvodu a zlatá na povrchu. Jak si doma upéct lahodné domácí koblihy plněné jahodovým džemem s příchutí vanilky prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Smažené plněné papričky

Smažené plněné papričky

Kombinace lehce pálivých papriček a smetanového sýru je skvělá! Je to ideální pohoštění k vínu nebo pivu při posezení s rodinou a přáteli. Výhodou je, že chutnají skvěle teplé i studené.
Limetkovo-kokosový cheesecake

Limetkovo-kokosový cheesecake

„To, že nebydlíte poblíž pekařství neznamená, že se v životě musíte obejít bez cheesecaku,” prohlásila prý jednou známá rakousko-americká herečka Hedy Lamarr. Výborný cheesecake si totiž můžeme připravit podle vlastních chutí kdykoliv doma. Jak si připravit limetkovo-kokosovou variantu podle Jakvkuchyni.cz?
Krkovice v pivním těstíčku

Krkovice v pivním těstíčku s cibulovými brambory

Vepřová krkovice je prorostlejší kus masa, který se hodí nejvíce na grilování, kdy se přebytečný tuk vypeče a zůstane krásně šťavnaté maso. Z krkovice ale můžeme připravit i řízky. Tentokrát klasický trojobal vyměníme za těstíčko a jako přílohu použijeme šťouchané brambory s opečenou cibulkou.
Špenátové palačinky s tvarohovým krémem, semínky a rajčaty

Špenátové palačinky s tvarohovým krémem, semínky a rajčaty

Palačinky mají rádi malí i velcí. Klasikou jsou palačinky s marmeládou, čokoládou, ovocem či zmrzlinou. Čím dál populárnější jsou ale i palačinky na slano. Vyzkoušejte špenátové palačinky s krémem, semínky a rajčaty podle receptu na Jakvkuchyni.cz. Výborně je chuťově doplní i uzený losos.