Šafránové rizoto
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Červená řepa patří do našich jídelníčků již od pradávna. A to nejen díky skvělé chuti, ale i kvůli jejím zdravým účinkům. Řepu nejčastěji...
Celý článek
Tuto omeletu můžeme nachystat ke snídani, k obědu i k večeři. V každém případě dobře zasytí a pochutnáme si.
Celý článek
Milujete vůni bazalky? Pokud vlastníte bylinkovou zahrádku a pěstujete si bazalku, zkuste si z ní kromě pesta připravit skvělou omáčku. S přicházejícími...
Celý článek
Červená čočka si získala své místo v české kuchyni. Je velmi dobře stravitelná, nemusí se předem namáčet a je uvařená během několika minut. Pokud...
Celý článek
Pesto je úžasná věc, především ve chvílích, kdy doma nemáte čas trávit několik hodin u sporáku, a potřebujete uvařit něco rychlého. Zkuste si místo...
Celý článek
Jednoduché a rychlé jídlo, které potěší jak vyznavače vegetariánské stravy, tak zapřisáhlého milovníka masa. Pokud tedy hledáte recept, který vám...
Celý článek
Rozšiřte svůj italský repertoár o bratříčka tortelin a raviol. Fagottini znamená v italštině „balíčky“. Vypadají jako měšce a, stejně jako v...
Celý článek
Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
Celý článek
Slané sušenky se sýrem budou zajímavou alternativou pohoštění na párty. Zkuste do nich přidat i čerstvé nebo sušené bylinky.
Celý článek
Bazalkové pesto je už téměř klasika na těstovinách i k masu, co zkusit změnu a místo bazalky použíř petržel? Nezklame, zkuste!
Celý článek