Bramboroví ježci

Bramboroví ježci

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
Letní bramborový salát

Letní bramborový salát

Bramborový salát nepatří jen ke štědrovečerní tabuli. Na jeho odlehčené verzi si můžete pochutnat i v horkých letních dnech.
Čekankový salát s uzeným lososem

Čekankový salát s uzeným lososem

Rychlý a zdravý oběd či večeře s pořádnou náloží omega 3 mastných kyselin a kyseliny listové jehož příprava vám zabere méně jak 5 minut.
Špalda s houbami a se zeleninou

Špaldoto s houbami a zeleninou

Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
Pesto z listů ředkviček

Pesto z listů ředkvičky

Máte rádi, když v kuchyni vše zužitkujete? Tak to se vám bude líbit recept na pesto z listů ředkviček, které jsou v kuchyni často opomíjené, což je škoda, protože obsahují plno vitaminů.
Dušená česneková kedlubna

Dušená česneková kedlubna

Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Smažené artyčoky

Artyčoková pochoutka

Návštěvu můžete překvapit třeba smaženými artyčoky obalovanými v těstíčku. Podávejte je k pivu či vínu.
Kuřecí paličky s kdoulovým pyré

Kuřecí paličky s kdoulovým pyré

Pečené nebo vařené kdoule prý mají silné antirevmatické účinky, proto lidoví léčitelé doporučují lidem, kteří trpí revmatickými obtížemi, aby alespoň jednou týdně konzumovali několik pečených kousků tohoto ovoce.