Šafránové rizoto
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Tradiční vepřové špízy souvlaki nechte marinovat co nejdéle, ve spoustě čerstvých bylinek. Nejlepší je k němu osvěžující okurkový salát tzatziki...
Celý článek
Nenápadný recept plný chutí italské kuchyně vás nadchne. Je velmi jednoduchý, přitom neskutečně lehký a chutný.
Celý článek
Čočka patří k velmi zdravým jídlům, a přesto se na našich talířích neobjevuje dostatečně často. Zkuste ji v kombinaci s rajčaty a máte výbornou...
Celý článek
Decentní chuť chřestu nechte vyniknout s omáčkami. Nejtradičnější je holandská omáčka, takzvaná hollandaise. Je to jedna ze základních omáček francouzské...
Celý článek
Připravovala se o Velikonocích na Tlustý čtvrtek, ale pochutnáte si na ní kdykoli během roku.
Celý článek
Krémové polévky jsou velmi populární – je jednoduché je připravit, není potřeba se trápit s krájením všech surovin na úhledné kousky a jejich konzistence...
Celý článek
Taliány patří k oblíbeným českým jídlům, přestože je do Čech přinesl uzenář Uggé teprve v 19. století. Vychutnejte si je v tradiční úpravě,...
Celý článek
Drůbeží maso, to není jen kuřecí. Slepice a kohout se na talíři dříve objevovali stejně často. Neprávem se na ně zapomnělo. Přitom je slepičí maso...
Celý článek
Nevíte, jak naložit s velkou úrodou hrušek? Připravte si toto aromatické a chuťově výrazné čatní! Perfektně doplní pečené maso nebo aromatické...
Celý článek