Pyré z červené řepy a batátů
Už jste zkoušeli použít červenou řepu jako přílohu? Nejeden z nás má možná nepříjemné chuťové zážitky spojené se školní jídelnou, která nám...
Celý článek
Už jste zkoušeli použít červenou řepu jako přílohu? Nejeden z nás má možná nepříjemné chuťové zážitky spojené se školní jídelnou, která nám...
Celý článek
Přílohy tvoří součást našich pokrmů. Nejčastěji se na našich talířích objevují brambory, těstoviny nebo rýže. V poslední době však v českých...
Celý článek
Šéfkuchař Igor Chramec nás naučí, jak z něj udělat výbornou majonézu, která se skvěle hodí třeba k batátovým hranolkům.
Celý článek
Jemná polévka, která přijde vhod hlavně v nadcházejícím zimním období, protože báječně zahřeje.
Celý článek