Višňová polévka


Višňová polévka
Když se řekne maďarská kuchyně - napadlo by vás tam zařadit například studenou polévku z višní nebo lesních plodů? V následujícím receptu si řekneme, jak si višňovou polévku připravíme sami doma.
Višňová polévka
Když se řekne maďarská kuchyně - napadlo by vás tam zařadit například studenou polévku z višní nebo lesních plodů? V následujícím receptu si řekneme, jak si višňovou polévku připravíme sami doma.
Porce
4 porce
Doba přípravy
25 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
Pokyny
  1. Vypeckované a umyté višně vaříme přibližně 20 minut společně s hřebíčky, skořicí a citronovou šťávou.
  2. Stranou smícháme vanilkový pudink se smetanou a přidáme ho do polévky.
  3. Vše vaříme další 2 minuty - podle chuti ji můžeme naředit mlékem.
  4. Polévku podáváme vychlazenou, ozdobenou kopečkem vanilkové zmrzliny.
Tisknout

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*