Tento francouzský dezert má mnoho názvů, od palmových listů "palmier", přes francouzská srdce až po sloní ucha. Nespočet je i jeho variant: od klasické skořicové s cukrem až po luxusní s čokoládou. V každém případě ale krásně křupe a na jazyku se jen rozplývá.
Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
Pokud hledáte nápoj, který vás po ránu nastartuje, už jste jej našli. Rukola a ananas navíc podporují spalování tuků.
Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je s tofu.
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je v krevetovém salátu.
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je v houbovém kuskusu.
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte zapečené nudle s houbami.
Obyčejný toust se promění v krásně vonící oběd, který vám bude závidět celá rodina!
Sladkokyselá marináda s medem je vhodná pro marinování vepřového, hovězího i kuřecího masa.
Jednoduchá a výtečná marináda, kterou budete mít připravenou během chvilky.
Tato marináda je základ grilování nejen mas, ale také zeleniny.