Tatarák, který nadchne i vegetariány? I tento tatarák chutná nejlépe na čerstvě opečeném toastu. Připravte si tatarák z lilku, parmazánu a bylinek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
Zajímavé je, že základem této polévky je pečený květák z trouby. Tento postup dodává polévce výraznější chuť. Pokud nahradíme smetanu exotickým kokosovým mlékem a přidáme kari, dodáme polévce chuť asijských dálav. Jak na to prozradí recept od Jakvkuchyni.cz!
Zajímavým a současně chutným způsobem, jak využít kvasný proces doma, je výroba domácí limonády. Tím, že jde o fermentovaný nápoj, je navíc prospěšný pro střevní mikroflóru, podobně jako jiné kysané nápoje, (např. kefír nebo acidofilní mléko). Vyzkoušejte domácí přípravu podle jednoduchého receptu od Jakvkuchyni.cz!
Urodilo se vám plno angreštu a nevíte, co s ním? Vyzkoušejte domácí limonádu z kvašeného angreštu podle receptu Jakvkuchyni.cz.
Máte chuť na jednoduché a chutné jídlo? Fazolky ve smetanovo-koprové omáčce jsou sice bezmasé, ale zároveň plnohodnotné jídlo, které připravíme během několik minut a pochutná si na něm celá rodina! Tato omáčka chutná skvěle s vajíčkem, milovníci masa ji mohou doplnit o klobásku, nebo přírodní steak. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodný salát z pikantních ředkviček, pečených brambor a zakysané smetany dochucené bylinkami a citronem. Tento salát se skvěle hodí ke grilovanému masu a připravovat ho můžeme podle receptu od Jakvkuchyni.cz po celý rok!
Zelený chřest patří mezi jarní delikatesy, kterým nejvíce sluší jednoduchá úprava. Nepodceňujme ale výběr jednotlivých surovin - základem úspěchu je kvalitní šunka i sýr. Připravte si lahodný zapečený chřest se šunkou a sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Klasické bazalkové pesto zná nejspíš každý, ale co si ho připravit z oblíbeného salátu polníčku? Můžeme ho přidat do salátu, tortill, těstovin nebo jen tak namazat na čerstvé pečivo. Zajímavou chuť mu přidají také piniové oříšky a nesmíme zapomenout ani na kvalitní olivový olej. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si snadné a rychlé jídlo, ve kterém vyzkoušíte typickou chuť fermentovaného lososa podávaného v salátových listech. V jednoduchých salátových závitcích s kvašeným lososem vynikne typická chuť fermentované ryby. Vařte podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Co takhle si připravit snadné a rychlé jídlo, ve kterém vynikne typická chuť fety? Připravte si zapečené brambory, kterým dodá feta charakteristickou chuť a krémovou konzistenci podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Zachutnala vám feta a chtěli byste ji vyzkoušet i v jiném receptu? Co třeba v sýrové pomazánce s bylinkami. Pomazánka může být skvělým předkrmem, nebo chutnou svačinkou. Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz v receptu!