Toto kuře má asijský nádech díky rybí omáčce. Jeho nezvyklá sladkokyselá chuť může být zajímavým zpestřením týdenního jídelníčku.			
					Recepty
Jídlo pro každého – menu plné inspirativních receptů z celého světa pro vás vaří Jakvkuchyni.cz!
								Tato pomazánka se hodí k pivu nebo jako součást pohoštění na party. Podávejte ji s čerstvým pečivem.			
					
								Když chcete vykročit do nového dne plni energie a zdraví, potřebujete zdravý zelený koktejl. Dodá vám vitamíny, enzymy a dobrou náladu.			
					
								Když do chcete do dětí dostat extra zdravou, ale hořkou pampelišku, propašujte ji do sladkého džusu. Je výborný k snídani i jako velká svačina.			
					
								Špenát, pampeliška a mladý kokos... to je základ tohoto super zdravého a zároveň výborného koktejlu. Začnete jím ráno nebo si jej dejte v odpoledních hodinách místo kávy na povzbuzení.			
					
								Saláty jsou zdravé nejen k obědu. Můžete si je dát i na snídani a ani nepoznáte, že jste do sebe dostali doporučených 5 dávek zeleniny. Zeleným smoothie začínají ráno všechny celebrity, tak je vyzkoušejte také.			
					
								Francouzský dezert se nazývá vejce ve sněhu nebo plovoucí ostrovy. V Srbsku jej můžete najít pod názvem šnenokle. V každém případě jde o sněhové noky přelité karamelovou omáčkou a vanilkovým krémem.
			
					
								Krémové polévky jsou velmi populární – je jednoduché je připravit, není potřeba se trápit s krájením všech surovin na úhledné kousky a jejich konzistence je příjemná na jídlo.			
					
								Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.			
					
								Chcete svůj den začít superzdravým způsobem? Do této rýžové kaše přidejte všechny superpotraviny, které doma najdete (od máku po goji), nezapomeňte na dávku rostlinných olejů a máte až do oběda vystaráno.			
					
								Taliány patří k oblíbeným českým jídlům, přestože je do Čech přinesl uzenář Uggé teprve v 19. století. Vychutnejte si je v tradiční úpravě, s hořčicí a kerblíkem. 			
					










