Krupicové noky

Skvělé noky, jednoduché na přípravu, které se hodí nejen do vývarů.
Skvělé noky, jednoduché na přípravu, které se hodí nejen do vývarů.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
150 g noků
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    krupice 100g hrubá
    máslo 1lžíce
    vejce 1ks
    mléko 1hrnek
    sůl 1špetka
Pokyny
  1. Mléko ohřejeme, osolíme, přidáme máslo a za stálého míchání přisypáváme krupici.
  2. Mícháme do té doby, než se těsto začne zachytávat na dno hrnce a po okrajích.
  3. Těsto necháme vychladnout.
  4. Přimícháme do něj vejce.
  5. Lžící vykrajujeme noky, které vaříme ve vroucí vodě po dobu 5 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*