Klasickou česnečku, neboli oukrop, většina nejspíš dobře zná. Zkusme si připravit její jemnější variantu s pečeným česnekem, která je navíc zjemněná smetanou! Na dochucení se skvěle hodí čerstvá pažitka a nezapomeňme na dokřupava osmaženou slaninu! Uvařte si tuto krémovou česnečku s pažitkou a slaninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Produkty z řady – tuky živočišné
Zapečená vánočka s vanilkovým pudinkem a tvarohem je skvělý způsob, jak využít zbylé kousky vánočního pečiva a přeměnit je na lahodný dezert. Stačí přidat vanilkový pudink, citronovou kůru a krémový tvaroh. Vyzkoušejte lahodný recept na zapečenou vánočku s vanilkovým pudinkem s mandlemi a ovocem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
“Linecké” patří mezi nejoblíbenější cukroví. Skvěle k němu ladí kyselejší džemy, ale také různé krémy. Vyzkoušet lze třeba pistáciový, karamelový nebo s vaječným likérem! Nenechte si ujít recepty na linecké cukroví s třemi různými náplněmi na Jakvkuchyni.cz!
Vánočka se v českých domácnostech o Vánocích peče běžně. Pokud ale chcete zkusit změnu, dejte šanci tradičnímu německému pečivu - vánoční štole. Připravuje z kynutého těsta, navíc ale voní po koření, nechybí ani kandované ovoce, rozinky a ořechy. Zkuste si upéct lahodnou vánoční štolu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pracny, rohlíčky nebo plněné ořechy. Cukroví s ořechy zkrátka neodmyslitelně patří na vánoční stůl! Připravte si žloutkové ořecháčky plněné máslovým krémem s příchutí rumu a navrchu s vynikající křupavou polevou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Letos bychom mohli své blízké obdarovat jedlými dárky. Určitě nešlápneme vedle, když připravíme domácí karamelové bonbony. Stačí nám jen 4 suroviny a lahodné domácí karamelky podle receptu od Jakvkuchyni.cz budou co nevidět na světě!
Zkuste si připravit lahodně jehněčí maso, uvidíte, že se po něm jen zapráší! Jehněčí roláda s pancettou, sušenými švestkami a bylinkami doplněná o rozmarýnovou omáčku z červeného vína, bramborové pyré a směs kořenové zeleniny je ideální volba pro slavnostní oběd nebo večeři, kterou si zamilují všichni. Připravte si lahodnou jehněčí kýtu s pancettou a sušenými švestkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Sýr niva má aromatickou chuť a tak nepřekvapí, že i tato pomazánka je chuťově velmi výrazná. Nivová pomazánka se skvěle hodí na chlebíčky nebo různé jednohubky a vyhrát si můžeme také při servírování - jednohubky s ní můžeme ozdobit pažitkou, jarní cibulkou, kuličkami hroznového vína nebo vlašskými ořechy, které jsou v tomto receptu přimíchané rovnou do samotné pomazánky. Recept na pomazánka z nivy na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodné tousty se skořicovým máslem a medem. Příprava je jednoduchá a uvidíte, že se po této dobrotě jen zapráší! Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz v tomto receptu!