• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Rostlinné mléko si vyrobte sami – za pár korun
Články

Rostlinné mléko si vyrobte sami – za pár korun

Posted on 9. 7. 201425. 10. 2016 by Jakvkychyni.cz
Chcete si doma vyrobit ořechové, mandlové nebo kokosové mléko. Je to snazší, než jste si myslely! Po domácku vyrobená rostlinná mléka by se měla připravovat…
Jak zatočit s octomilkami a dalšími škůdci?
Články

Jak zatočit s octomilkami a dalšími škůdci?

Posted on 8. 7. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
S jakými škůdci se doma můžeme nejčastěji setkat? Záleží na tom, zda bydlíte v domě nebo bytě. Rodinné domy jsou na tom hůře – ve sklepech se…
Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet
Články

Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet

Posted on 7. 7. 201417. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Tytam jsou doby, kdy jsme jedli jen ledový nebo hlávkový salát, zalitý pouze zálivkou z octa, soli a cukru. Dnes si už můžeme vybrat ze široké…
Vejce jsou zdravější, než jste si mysleli
Články

Vejce jsou zdravější, než jste si mysleli

Posted on 4. 7. 20148. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Vejce dle vědců obsahují obrovské množství živin a přitom jen velmi málo kalorií. Díky tomu jsou považována za „superpotravinu“. Podívejme se, jak poznat ta opravdu…
med
Produkty z řady - pochutiny

Jak vybrat kvalitní med?

Posted on 4. 7. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Odpradávna se o medu mluvilo jako o tekutém zlatu, afrodiziaku nebo dokonce jako o elixíru mládí. Medem obyčejní lidé, krom šlechty, sladili až do 17.…
sýry
Produkty z řady - sýry

Jak poznáte kvalitní a vyzrálý sýr?

Posted on 3. 7. 201420. 11. 2023 by Jakvkychyni.cz
Dle legendy si prý na sýru pochutnáváme díky žíznivým kočovníkům ze Středního východu, kteří si na dlouhé cesty brali mléko do vaků, vyrobených z kozích žaludků.…
Olivový olej – potrava pro bohy
Produkty z řady - tuky rostlinné

Olivový olej – potrava pro bohy

Posted on 3. 7. 201422. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Již moudrý Ovidius kdysi pravil, že olivový olej má nadpozemské vlastnosti a stejně jako med je prý potravou bohů.  A je dokonce prokazatelné, že lidé, kteří žijí…
Mleté maso
Produkty z řady - maso

Jak vybrat kvalitní mleté maso?

Posted on 2. 7. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Spousta z nás má, bohužel, mleté maso spojené jen s „karbošem“ nebo „sekačkou“. Ve středověku se přitom mleté maso považovalo za luxusní jídlo a jinde na…
Grilujeme: Jaké máme druhy steaků?
Produkty z řady

Grilujeme: Jaké máme druhy steaků?

Posted on 30. 6. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
S letním obdobím přichází doba voňavých grilovacích podvečerů a k tomu nepochybně patří kvalitní potraviny, zejména maso. Pokud budete chtít steak, máte možnost volby, na své si…
Jak správně ukládat potraviny
Články

Jak správně ukládat potraviny

Posted on 25. 6. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jaké potraviny je dobré uložit do ledničky a které naopak patří na linku nebo do spíže? Do ledničky Na horní polici uložte mléko, mléčné výrobky,…
Syrová strava a raw food – vaření bez sporáku
Články

Syrová strava a raw food – vaření bez sporáku

Posted on 23. 6. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Vitariánství, raw food, živá nebo syrová strava jsou jedním z hlavních trendů roku 2014. „Jedli tak desetitisíce let naši předkové a náš metabolismus je nastavený tak,…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 233 Page 234 Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Správné vykoštění kuřete

Fotopostup: Správné vykoštění kuřete

Stačí jen ostrý nůž, trocha šikovnosti a z celého kuřete za pět minut připravíte základ na několik jídel: řízky, stehna, kůže na roládu a skelet na polévku. Nebojte se a vyzkoušejte si kuře sami naporcovat.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...