Pučálka je naklíčený změklý hrách, který se dá využít v teplé i studené kuchyni. Můžeme ho opéct na pánvičce na sádle, přidat do zeleninových salátů, nebo…			
					
								Jehněčí patří mezi neprávem podceňovaná masa. Jehňata jsou živená mlékem, jejich maso jehňat je kvalitní a zdravé, na rozdíl od skopového nemá výraznou chuť, je…			
					
								Velikonoční atmosféru si můžete doma snadno vykouzlit během chvilky. Stačí použít jarní barvy a popustit uzdu naší kreativity. A pokud se vám nechce nic vymýšlet,…			
					
								Velikonoční stůl zdobí nejčastěji beránek, mazanec, vajíčka nebo také domácí paštika. Zkuste některý z našich receptů a dejte nám vědět, jak vám chutnal, případně se pochlubte, jaké…			
					
								Hanka Burdová je modelka a moderátorka, která v Řecku devět let žila a dokonce se tam provdala. Její musaku miluje i její řecká tchyně – a…			
					
								Nádivka se z pouhopouhého doplňku drůbeže stala jarní stálicí, kterou můžete použít i místo přílohy nebo jako samostatné jídlo. Tradiční místo na velikonoční tabuli měla na…			
					
								Luštěniny si máme dopřát alespoň dvakrát týdně. Vyberte si z receptů, které voní a chutnají exoticky. Tradiční recepty z luštěnin najdete zde (fazolová pomazánka, burákové…			
					
								Před Velikonocemi zažívají některé domácnosti uklízecí horečku, kdy je třeba umýt okna, vyklidit z domu nebo bytu vše nepotřebné a „vysmejčit“ zapomenutá místa, kam se během…			
					
								Nemusíte držet drastickou dietu, po které většinou jen znovu přiberete a zbytečně zatížíte svůj organismus. Zkuste každý den jeden malý krok k lepšímu stravování – a…			
					
								Že si můžete doma připravit tuto typicky americkou pochoutku? Je to snadné a navíc máte jistotu, že ve vašem burákovém másle nebudou žádná éčka a jiné záludnosti.			
					
								Luštěniny na našem stole stále nejsou tak často, jak to doporučují odborníci. S touto pomazánkou je propašujete dětem i dospělým, pro které můžete připravit extra pikantní verzi.			
					










