• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Beránek, mazanec nebo paštika. Nejlepší velikonoční dobroty
Články

Beránek, mazanec nebo paštika. Nejlepší velikonoční dobroty

Posted on 1. 4. 201526. 2. 2024 by Jakvkychyni.cz
Velikonoční stůl zdobí nejčastěji beránek, mazanec, vajíčka nebo také domácí paštika. Zkuste některý z našich receptů a dejte nám vědět, jak vám chutnal, případně se pochlubte, jaké…
Řecko – musaka
Články

Řecko – musaka

Posted on 30. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Hanka Burdová je modelka a moderátorka, která v Řecku devět let žila a dokonce se tam provdala. Její musaku miluje i její řecká tchyně – a…
Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
Články

Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí

Posted on 26. 3. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Nádivka se z pouhopouhého doplňku drůbeže stala jarní stálicí, kterou můžete použít i místo přílohy nebo jako samostatné jídlo. Tradiční místo na velikonoční tabuli měla na…
Vaříme z luštěnin: hovězí burrito, hummus, sójová pomazánka s křenem
Články

Vaříme z luštěnin: hovězí burrito, hummus, sójová pomazánka s křenem

Posted on 25. 3. 20152. 5. 2017 by Jakvkychyni.cz
Luštěniny si máme dopřát alespoň dvakrát týdně. Vyberte si z receptů, které voní a chutnají exoticky. Tradiční recepty z luštěnin najdete zde (fazolová pomazánka, burákové…
Jarní nálada: Uklízíme, třídíme a recyklujeme vše nepotřebné
Články

Jarní nálada: Uklízíme, třídíme a recyklujeme vše nepotřebné

Posted on 20. 3. 20152. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Před Velikonocemi zažívají některé domácnosti uklízecí horečku, kdy je třeba umýt okna, vyklidit z domu nebo bytu vše nepotřebné a „vysmejčit“ zapomenutá místa, kam se během…
8 tipů, jak zhubnout
Články

8 tipů, jak zhubnout

Posted on 19. 3. 20152. 12. 2016 by Jakvkychyni.cz
Nemusíte držet drastickou dietu, po které většinou jen znovu přiberete a zbytečně zatížíte svůj organismus. Zkuste každý den jeden malý krok k lepšímu stravování – a…
Vaříme z luštěnin: fazolová pomazánka, burákové máslo a čočková polévka
Články

Vaříme z luštěnin: fazolová pomazánka, burákové máslo a čočková polévka

Posted on 18. 3. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Luštěniny jsou zdravé a chutné. Můžete si je připravit nejen jako přílohu nebo hlavní jídlo, ale i ve formě pomazánek třeba na svačinu nebo lehkou…
Medvědí česnek – jarní detoxikační bylinka plná vitamínů
Články

Medvědí česnek – jarní detoxikační bylinka plná vitamínů

Posted on 17. 3. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Když se medvědi probudili ze zimního spánku, potřebovali probudit své zlenivělé tělo, zažívání, zbavit se parazitů a celkově se dostat do formy. Proto jejich první…
Itálie – Těstoviny s prosciuttem, olivami a zeleninou
Články

Itálie – Těstoviny s prosciuttem, olivami a zeleninou

Posted on 16. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jana Vašáková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D a autorka kuchařek, miluje pestrou a zdravou italskou kuchyni. Nadšeně také vaří pro své dcery. A ty milují těstoviny po…
10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
Články

10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Posted on 14. 3. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Bazalka je nejčastěji spojována s chutí rajčat. Tato rostlinka má stejně jako většina bylinek, velmi všestranné použití v kuchyni. Vašemu pokrmu dodá nádech středozemní kuchyně a…
Celer – tři důvody, proč jej jíst denně
Články

Celer – tři důvody, proč jej jíst denně

Posted on 11. 3. 20153. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Jestli nemáte celer v lednici, je možné, že si ho po přečtení našeho článku zamilujete. Je to totiž nenápadná superpotravina: funguje jako přírodní afrodiziakum, antibiotikum,…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 75 Page 76 Page 77 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • beef-steak_titulka
    Udělejte si skvělý steak jako profík

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Hruškové čatní se zázvorem

Fotopostup: Hruškové čatní se zázvorem

Nevíte, jak naložit s velkou úrodou hrušek? Připravte si toto aromatické a chuťově výrazné čatní! Perfektně doplní pečené maso nebo aromatické sýry!

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...