Stačí jen ostrý nůž, trocha šikovnosti a z celého kuřete za pět minut připravíte základ na několik jídel: řízky, stehna, kůže na roládu a skelet čtěte více
Články
Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.
Také se těšíte na jarní náladu? Věřím, že všichni potřebujeme po zimním období nastartovat a tak trošku dobít baterky čtěte více
Stojíte každý večer před lednicí a přemýšlíte, co budete vařit? Pokud chcete mít večery jednodušší a netrávit je v kuchyni, navařte si na týden dopředu čtěte více
Blogerka Míša Šupáková, alias Šůša, je autorkou krásných fotografií, které můžete vidět třeba v článku Kváskový chléb nebo Makronky čtěte více
V obchodech je tolik druhů chleba, až oči přecházejí. Jaký je tedy důvod, že si stále více lidí peče doma vlastní? Odpověď je jednoduchá – ten…
Chcete třídit odpad a nevíte, do čeho máte třídit? Nebo si myslíte, že na třídění nemáte doma prostor? čtěte více
Na velký hlad vašich strávníků postačí tyto chutné a lákavě vypadající mini pizzy, které svojí velikostí mohou mást. Ač jsou malé, dobře zasytí. Na svačinu,…
Svátek sv. Valentýna sice pochází z anglosaských zemí, ale i uprostřed Evropy se dobře ujal. A tak jsou 14. února obchody plné srdíček a všichni zamilovaní…
I když se zrovna nechystáte na 40denní půst, masopust je dobrý důvod, jak si užít zábavu a hlavně skvělé jídlo. A záleží jen na vás,…
Hummus je oblíbenou pochoutkou zejména na Středním východě, ovšem tato super jednoduchá pomazánka zevšedněla v kuchyních po celém světě. Za její popularitu může nejen to, že…
Zima, sychravé nevlídné počasí. Venku na nás sluníčko pokukuje jenom sem tam a člověk těžko hledá nějakou vzpruhu čtěte více