Chřestová sezóna je v plném proudu a vy nevíte co uvařit? Tento lehký salát s křupavými krutónky je jednoduchý na přípravu a chutná skvěle!    
|  | 
Chřestová sezóna je v plném proudu a vy nevíte co uvařit? Tento lehký salát s křupavými krutónky je jednoduchý na přípravu a chutná skvěle!     | 
|   | 
Porce     
2 porce     |   | 
Doba přípravy     
20 minut     |   | 
Chod     | 
Pokyny    
- Chřest uvařte doměkka v osolené vodě (asi 10–12 minut, podle velikosti a síly stonků).
- Chléb mezitím nakrájejte na kostičky.
- Oddělte 120 g másla; rozpusťte ho na pánvi a nechte pomalu škvařit, až začne pěnit, vonět a zlátnout.
- Pak ho osolte a opepřete.
- Na zbylém másle dokřupava osmahněte krutony, tedy kostičky chleba.
- Chřest podávejte přelitý horkým máslem, posypaný krutony.
- Zbylé máslo podávejte zvlášť v misce. Stonky v něm můžete rovnou namáčet.

