Máte doma přezrálé banány? Nevyhazujte je, právě takové banány jsou totiž skvělým přírodním sladidlem a lze je v kuchyni skvěle využít! Připravte si z nich…			
					Gurmánské vaření beze zbytku
Objevte kouzlo kuchyně,ve které najde každý kousek zbytků jídel a potravin své využití! Inspirujte se ve videoseriálu „Gurmánské vaření beze zbytku“, jak připravit jídla, která nezanechávají žádný zbytečný odpad. Naučíme se kreativně pracovat s ingrediencemi, využít každou část potravin na maximum a vytvářet pokrmy, které jsou nejen chutné, ale i šetrné k přírodě. Inspirace ve videích na Jakvkuchyni.cz.
								Co se zbytky pečeného vepřového bůčku? Proměňte ho v lahodné rilletes z trhaného masa podle receptu od Jakvkuchyni.cz – inspirujte se ve videoreceptu, který ukáže,…			
					
								Zbyla vám z předchozího jídla rýže? Určitě ji nevyhazujte! Připravte si z ní lahodnou sladkou rýži s pečenými jablky na calvadosu, dochucenou vanilkou a skořicí.…			
					
								Zbylá bramborová kaše by rozhodně neměla skončit v odpadkovém koši! Proměňte ji v lahodný pórkovo-bramborový krém na smetaně a bílým vínem a česnekem. Vařte beze…			
					
								Zbytky kuřete a zeleniny se mohou díky tomuto receptu od Jakvkuchyni.cz snadno proměnit v chutné jídlo plné exotických chutí – inspirujte se a vařte beze…			
					
								Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších příloh, ale často nám zbydou. Co se zbylými bramborami? Zkuste si z nich připravit plnohodnotné jídlo podle receptu od Jakvkuchyni.cz!…			
					
								Jak využít přebytečné maso? Zbylou vepřovou krkovici proměníte s tímto receptem od Jakvkuchyni.cz v chutné tacos raz dva! Tento jednoduchý zero waste recept je inspirací,…			
					
								Zbylé knedlíky s vejcem jsou klasika, kterou známe všichni a je velmi oblíbená u velkých i malých strávníků. Co takhle zkusit něco nového? Připravte si…			
					
								Tvrdý chléb do koše rozhodně nepatří! Inspirujte se ve videu, jak si z něj připravit křupavé krutony, které skvěle doplní nejen zeleninové saláty, ale i…			
					
								Zeleninové odřezky a slupky by rozhodně neměly končit v koši! Šup s nimi na pánev a překvapení v podobě úžasně křupavé smažené zeleniny v tempuře…			
					
								Zbyla vám vánočka a nevíte, jak ji využít? Do koše rozhodně nepatří! Inspirujte se ve videu v seriálu Gurmánské vaření beze zbytku a připravte si…			
					










