• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Gurmánské vaření beze zbytku

Objevte kouzlo kuchyně,ve které najde každý kousek zbytků jídel a potravin své využití! Inspirujte se ve videoseriálu „Gurmánské vaření beze zbytku“, jak připravit jídla, která nezanechávají žádný zbytečný odpad. Naučíme se kreativně pracovat s ingrediencemi, využít každou část potravin na maximum a vytvářet pokrmy, které jsou nejen chutné, ale i šetrné k přírodě. Inspirace ve videích na Jakvkuchyni.cz.

Gurmánské vaření beze zbytku: Banánový chléb se sušeným ovocem a vlašskými ořechy

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Banánový chléb se sušeným ovocem a vlašskými ořechy

Máte doma přezrálé banány? Nevyhazujte je, právě takové banány jsou totiž skvělým přírodním sladidlem a lze je v kuchyni skvěle využít! Připravte si z nich…
Gurmánské vaření beze zbytku: "Rillettes“ z vepřového bůčku

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: „Rillettes“ z vepřového bůčku

Co se zbytky pečeného vepřového bůčku? Proměňte ho v lahodné rilletes z trhaného masa podle receptu od Jakvkuchyni.cz – inspirujte se ve videoreceptu, který ukáže,…
Gurmánské vaření beze zbytku: Sladká rýže s vanilkou, skořicí a pečenými jablky na calvadosu

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Sladká rýže s vanilkou, skořicí a pečenými jablky na calvadosu

Zbyla vám z předchozího jídla rýže? Určitě ji nevyhazujte! Připravte si z ní lahodnou sladkou rýži s pečenými jablky na calvadosu, dochucenou vanilkou a skořicí.…
Gurmánské vaření beze zbytku: Pórkovo-bramborový krém s ředkvičkami

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Pórkovo-bramborový krém s ředkvičkami

Zbylá bramborová kaše by rozhodně neměla skončit v odpadkovém koši! Proměňte ji v lahodný pórkovo-bramborový krém na smetaně a bílým vínem a česnekem. Vařte beze…
Gurmánské vaření beze zbytku: Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Zbytky kuřete a zeleniny se mohou díky tomuto receptu od Jakvkuchyni.cz snadno proměnit v chutné jídlo plné exotických chutí – inspirujte se a vařte beze…
Gurmánské vaření beze zbytku: Rozmarýnové krokety se sýrem Pecorino a rajčatovým ragú

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Rozmarýnové krokety se sýrem Pecorino a rajčatovým ragú

Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších příloh, ale často nám zbydou. Co se zbylými bramborami? Zkuste si z nich připravit plnohodnotné jídlo podle receptu od Jakvkuchyni.cz!…
Gurmánské vaření beze zbytku: Grilovaná vepřová krkovice v tacos z římských listů

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Grilovaná vepřová krkovice v tacos z římských listů

Jak využít přebytečné maso? Zbylou vepřovou krkovici proměníte s tímto receptem od Jakvkuchyni.cz v chutné tacos raz dva! Tento jednoduchý zero waste recept je inspirací,…
Gurmánské vaření beze zbytku: Smaženka z houskového knedlíku s parmezánem a slaninou

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Smaženka z houskového knedlíku s parmezánem a slaninou

Zbylé knedlíky s vejcem jsou klasika, kterou známe všichni a je velmi oblíbená u velkých i malých strávníků. Co takhle zkusit něco nového? Připravte si…
Gurmánské vaření beze zbytku: Rajčatový salát Panzanella s ančovičkami a chlebovými krutony

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Rajčatový salát Panzanella s ančovičkami a chlebovými krutony

Tvrdý chléb do koše rozhodně nepatří! Inspirujte se ve videu, jak si z něj připravit křupavé krutony, které skvěle doplní nejen zeleninové saláty, ale i…
Gurmánské vaření beze zbytku: Zelenina v tempuře se sójovo-zázvorovou zálivkou

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Zelenina v tempuře se sójovo-zázvorovou zálivkou

Zeleninové odřezky a slupky by rozhodně neměly končit v koši! Šup s nimi na pánev a překvapení v podobě úžasně křupavé smažené zeleniny v tempuře…
Gurmánské vaření beze zbytku: Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

Video ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku: Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

Zbyla vám vánočka a nevíte, jak ji využít? Do koše rozhodně nepatří! Inspirujte se ve videu v seriálu Gurmánské vaření beze zbytku a připravte si…

Posts pagination

Page 1 Page 2 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Podzimní soutěž s Jakvkuchyni.cz
  • shutterstock_1791596525-1-scaled-e1662563146842-150x150
    Šípky – přírodní vitamínová bomba
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • Bedla-1080x1080-foto-150x150
    Bedla – vynikající houba v našem jídelníčku 
  • Jak-zpracovat-houby-1080x1080-foto-150x150
    Jak zpracovat houby a jak je správně dusit?

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Superzdravá ovesná srdíčka

Fotopostup: Superzdravá ovesná srdíčka

Toto cukroví krásně křupe a zaujme vás decentní chutí oříšků. Navíc není příliš sladké, takže je skvělou volbou pro ty, kdo i o svátcích dbají na štíhlou linii.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...