• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: talián

Taliány s vinnou omáčkou z hrubozrnné hořčice

Taliány s vinnou omáčkou z hrubozrnné hořčice

Taliány patří k oblíbeným českým jídlům, přestože je do Čech přinesl uzenář Uggé teprve v 19. století. Vychutnejte si je v tradiční úpravě, s hořčicí a kerblíkem.

Nejčtenější články

  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Listopadový kvíz 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • zeleninacervena-repa-150x150
    Kvašená zelenina – v hlavní roli červená řepa
  • vyroba-domaciho-suseneho-masa-neni-zadna-veda_
    Výroba sušeného domácího masa není žádná věda – jak na to?

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Cheesecake, typicky americký koláč ze smetanového sýra, se stal oblíbeným i u nás.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×