Cibulové kroužky s bylinkovým dipem
Cibulové kroužky patří k oblíbenému pokrmu. Jak už sám název napovídá, jedná se o kroužky cibule obalené v těstíčku a smažené v oleji. Většinou...
Celý článek
Cibulové kroužky patří k oblíbenému pokrmu. Jak už sám název napovídá, jedná se o kroužky cibule obalené v těstíčku a smažené v oleji. Většinou...
Celý článek
Libeček můžeme přidat do polévek, k masu i do pomazánek. Pokud ho máme na zahrádce hodně, můžeme si vyrobit domácí maggi! Jak na to?
Celý článek
Víte, jak se jmenuje španělské národní jídlo? Tortila española - omeleta ze syrových brambor, vajec a cibule. Servíruje se studená, stejně jako gazpacho....
Celý článek
Návštěvu můžete překvapit třeba smaženými artyčoky obalovanými v těstíčku. Podávejte je k pivu či vínu.
Celý článek
Tento pokrm je nezbytné podávat velmi horký, jinak ztrácí na své chuti. Kdo má rád velmi ostrá jídla, ať použije místo běžně dostupných chilli velmi...
Celý článek
Návštěvu můžete překvapit třeba smaženými artyčoky obalovanými v těstíčku. Podávejte je k pivu či vínu.
Celý článek
Lahodnou čočkovou polévku můžete připravit i jako přílohu – stačí použít méně vody. Jako samostatné jídlo ji doplňte rýží nebo salátem. Je...
Celý článek