Grilovací sezóna se bez dobrých dipů obejde jen těžko! Ke grilovanému masu, zelenině a pečivu se výborně hodí různé druhy omáček, do kterých si můžeme dobroty namáčet. A co si budeme povídat, tyhle čerstvé dobroty si zaslouží mnohem rafinovanější chuťové kombinace, než klasický kečup nebo hořčici. Nenechte si ujít 10 tipů na přípravu domácích dipů podle receptů od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: ocet
Máte chuť na jednoduché a chutné jídlo? Fazolky ve smetanovo-koprové omáčce jsou sice bezmasé, ale zároveň plnohodnotné jídlo, které připravíme během několik minut a pochutná si na něm celá rodina! Tato omáčka chutná skvěle s vajíčkem, milovníci masa ji mohou doplnit o klobásku, nebo přírodní steak. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
I doma si můžeme připravit vlastní lahodnou majonézu s pečlivě vybranými surovinami. Domácí čerstvá majonéza připravená podle receptu od Jakvkuchyni.cz určitě potěší naše chuťové pohárky.
Připravte si vlastní, chuťově jedinečnou hořčici připravenou podle snadného receptu od Jakvkuchyni.cz! Jak na to?
Svíčková omáčka je bezesporu jeden z pokladů naší národní kuchyně! Vařit ji podle klasického receptu může ale právě pro svoji náročnost odradit mnoho kuchařů. K dobré svíčkové však nevede jen dlouhá cesta.
Zkuste “rychlou svíčkovou” podle Jakvkuchyni.cz!
Slavná pálivá omáčka, která se hodí k dochucování celé řady pokrmů a určitě s ní potěšíme nejednoho milovníka pikantních chutí! To je tabasco! Jak si ho vyrobit doma?
Připravte si uzené vepřové ocásky s čočkou, kořenovou zeleninou a volským okem. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Jak si nachystat dobrý okurkový salát, který se hodí jako zdravé osvěžení k hlavním jídlům? Jak na tuhle okurkovou klasiku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Vepřová žebírka jsou skvělá na gril, připravit je ale můžeme také v troubě. Pro odlehčení můžeme použít jako přílohu salát Coleslaw, protože se společně skvěle doplňují. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Pampeliška je oblíbenou bylinkou s dlouholetou tradicí v léčitelství. Kromě pozitivních účinků na naše zdraví může i skvěle chutnat. Připravte si svěží jarní pampeliškový salát z mladých listů. Jakvkuchyni.cz přináší recept a přidáním pár ingrediencí získáme zdravý a chutný hlavní chod. Jak na to?
Vyzkoušejte oblíbený recept z kuchyni našich babiček a upečte si šťavnaté maso s příchutí piva. Namísto klasického zelí připravte kedlubnové a jako přílohu nadýchaný houskový knedlík. Tento staročeský pokrm je výtečným tipem na nedělní oběd. Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz!