• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: kerblík

Rybí křupky s tvarohovou omáčkou

Rybí křupky s tvarohovou pomazánkou

Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
Nicoise – salát s tuňákem, fazolkami, bramborami a zastřeným vejcem

Nicoise – salát s tuňákem, fazolkami, bramborami a zastřeným vejcem

Francouzský salát Nicoise (čti nýsuáz) se přizpůsobí vaší náladě a obsahu ledničky. K zeleninovému základu přidejte tuňáka a vejce, nebo zkuste variantu s lososem, sardelovými řezy nebo netradičně bez masa.
Taliány s vinnou omáčkou z hrubozrnné hořčice

Taliány s vinnou omáčkou z hrubozrnné hořčice

Taliány patří k oblíbeným českým jídlům, přestože je do Čech přinesl uzenář Uggé teprve v 19. století. Vychutnejte si je v tradiční úpravě, s hořčicí a kerblíkem.
Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka

Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka

Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Na kostkovaném pozadí

Samolepky pro kořenky: Na kostkovaném pozadí

Jako prostřený stůl u babičky vypadá tato verze samolepek na zavařeniny a koření. Na kostkovaném pozadí najdete symbol vařečky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×