Duel pro milovníky bramborového salátu

Duel pro milovníky bramborového salátu

Bramborový salát je zásadní část Štředrovečerního stolu. Nepřipravujeme si ho jen o Vánocích, hodí se k oblíbeným řízkům a dalším pokrmům vlastně po celý rok. Zaujme vás v tomto duelu více odlehčená zdravá varianta bramborového salátu s dresinkem z bílých fazolí nebo recept z pečených brambor s bylinkami? Vyberte si ten, který více zalahodí vašim chuťovým pohárkům a dejte mu svůj hlas!
Duel o nejlepší recept s řepou

Duel o nejlepší recept s řepou

Řepa je jedna z nejoblíbenějších podzimních surovin. Proto jsme ji zařadili do našeho podzimního duelu na téma nejlepší recept s řepou. Vybrali jsme pro vás recepty, které zachutnají dětem i dospělým, zahřeji nebo zaženou chuť na něco sladkého. Pro děti tu máme recept na sušenky z červené řepy.  Pro milovníky hutných zeleninových polévek přinášíme recept na lahodnou polévku z červené řepy. Mňam!
Duel o nejlepší královskou snídani

Duel o nejlepší královskou snídani

Snídaně je základ dne. Proto jsme si pro letní duel vybrali téma královských snídaní. Vybrali jsme pro vás recepty, které jsou zdravé a chutné a doplní energii na celé dopoledne. Pro milovníky veganských receptů tu máme lívance s čokoládou, banánem a slaným karamelem. Pro ty, co raději snídají kaše, pak ovesnou kaši s ovocem a arašídovým máslem. Mňam!
Duel o nejlepší jarní pomazánku

Duel o nejlepší jarní pomazánku

V jarním duelu jsme se zaměřili na zelené, lehké a chutné pomazánky, které jsou rychlé a snadné na přípravu, zároveň však zasytí a ještě dodají dostatek vitaminů a energie. Vybrali jsme pro vás dva recepty: pomazánku z medvědího česneku a pomazánku z hrášku. Mňam!
Duel pro milovníky vepřového masa

Duel pro milovníky vepřového masa

Konec roku bude v duelu patřit vepřovému masu, který je u nás velice oblíbený. Vybrali jsme pro vás dva recepty: knedlo-vepřo-zelo a pomalu pečené vepřové…
Duel o nejlepší houbovou omáčku

Duel o nejlepší houbovou omáčku

Jako národ houbařů máme bezpochyby v zásobě hned několik skvělých receptů. Nikdy ale není na škodu vyzkoušet i nějaký další. Houby jsou skvělé do polévek, k masu…