• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Těstoviny

Těstoviny jsou oblíbenou potravinou na celém světě. Existuje jich více než 600 druhů. Těstoviny můžeme připravovat jako přílohu, samostatné jídlo, na sladko nebo na slano. Více na Jakvkuchyni.cz v seriálu Těstoviny.

Seriál Těstoviny: proteinové těstoviny 
Články

Seriál Těstoviny: proteinové těstoviny 

Posted on 20. 4. 20227. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
V potravinářském průmyslu dochází neustále k nejrůznějším inovacím a tento trend se projevil i v oblasti výroby těstovin. Cílem je vyrábět nutričně vyvážené produkty a…
Seriál Těstoviny: bezlepkové těstoviny
Články

Seriál Těstoviny: bezlepkové těstoviny

Posted on 21. 3. 202225. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Těstoviny, ač pocházejí z Itálie, patří v jídelníčku mezi jednu z nejvíce používaných příloh. Co jsou bezlepkové těstoviny, jaké mají složení a výživové hodnoty, jak a kde…
Průvodce světem těstovin - jaké jsou druhy těstovin v přehledu a infografice
Články

Průvodce světem těstovin – jaké jsou druhy těstovin v přehledu a infografice

Posted on 9. 3. 202225. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
V úvodním díle seriálu Těstoviny jsme se dozvěděli o historii a nutričních hodnotách těstovin. Teď se podrobněji podíváme na to, jaké druhy těstovin v italské kuchyni…
Těstoviny: plněné těstoviny
Články

Těstoviny: plněné těstoviny

Posted on 28. 2. 20228. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Obecně jsou těstoviny nesmírně populárním jídlem a rozhodně bychom neměli opominout ty plněné. U nás nejznámější lasagne (zejm. bolognese), jsou stálicí jídelních lístků mnoha restaurací,…
Těstoviny: úvod do světa těstovin
Články

Těstoviny: úvod do světa těstovin

Posted on 28. 1. 202224. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Jakvkuchyni.cz přináší seriál o těstovinách. V úvodním díle si povíme něco málo z historie těstovin, která je tak trochu zamotaná. Také si povíme, čím jsou pro naše…

Nejčtenější články

  • Pampelišky a jejich účinky na zdraví
    Pampelišky a jejich účinky na zdraví
  • 10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • Postupné zavádění příkrmů
    Postupné zavádění příkrmů – jak na to?
  • Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • 12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2022 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...