• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Maso

Jaké jsou základní skupiny mas? Čím je specifické kuřecí, hovězí, vepřové, králičí nebo třeba pštrosí maso? Která masa bychom měli zařazovat do našich jídelníčků? Jak poznat kvalitní maso? Jak maso nakupovat a jak skladovat? To vše a navrch skvělé recepty prozradíme v seriálu Maso!

Maso – nutriční hodnoty a jeho konzumace
Články

Maso – nutriční hodnoty a jeho konzumace

Posted on 18. 3. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Maso můžeme charakterizovat jako kosterní svalovinu. V našich kuchyních patří maso mezi potraviny, které se v jídelníčcích některých z nás vyskytují nadmíru hojně, druhými bývá naopak maso zatracováno, ať…
Pštrosí a bizoní maso
Články

Seriál maso: Pštrosí a bizoní maso

Posted on 10. 9. 201811. 4. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Už jste někdy ochutnali pštrosí nebo bizoní maso? Pokud právě záporně kroutíte hlavou, otevřeli jste si správný článek. Řekneme vám, proč byste měli zkusit maso…
Seriál Maso: Hovězí maso
Články

Seriál Maso: Hovězí maso

Posted on 22. 8. 201828. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Vyhýbáte se hovězímu masu pro jeho těžkou stravitelnost? Pokud právě souhlasně přikyvujete, otevřeli jste si správný článek. Ukážeme vám, že i hovězí maso si zaslouží…
Seriál maso_zvěřina
Články

Seriál Maso: Zvěřina

Posted on 10. 7. 20181. 10. 2018 by Jakvkuchyni.cz
Zvěřina rozhodně není maso, které strčíme do trouby, když potřebujeme vykouzlit rychlou a jednoduchou večeři. Zvěřina si žádá několik hodin, dnů a v případě po…
Seriál Maso: Krůtí maso
Články

Seriál Maso: Krůtí maso

Posted on 4. 6. 20184. 12. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Možná si myslíte, že je bílé krůtí maso nudné a už vás ničím nepřekvapí. Krůtí maso můžete připravovat na tisíc způsobů a vždy bude skvěle…
Výroba sušeného domácího masa není žádná věda – jak na to?
Články

Výroba sušeného domácího masa není žádná věda – jak na to?

Posted on 14. 5. 20182. 1. 2020 by Jakvkuchyni.cz
V tomto článku si společně probereme postup, jak si doma připravit sušené maso. Tuto pochoutku oceníte při pohoštění důležité návštěvy, ale třeba i při náročných…
Seriál Maso_Kuřecí maso
Články

Seriál Maso: Kuřecí maso

Posted on 4. 5. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Dostali jste neskutečnou chuť na kuřecí maso? Pokud ano, otevřeli jste si správný článek ze seriálu Maso (už jsme psali o mase telecím, vepřovém a…
Jak na steak jako ze špičkové restaurace? Pomůže nám vodní lázeň
Články

Jak na steak jako ze špičkové restaurace? Pomůže nám vodní lázeň

Posted on 24. 4. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Dnes se podíváme na způsob úpravy masa ohřevem ve vodní lázni. Tato forma přípravy pokrmů se vyznačuje tím, že je velmi pomalá a v jídle…
Seriál maso: Králičí maso
Články

Seriál Maso: Králičí maso

Posted on 14. 4. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Je libo králičí maso? „Jistě, že ano,” odpoví každá žena, která si pečlivě hlídá obvod svého pasu. Není žádným tajemstvím, že má králičí maso velmi…
3 druhy nasolování masa – který z nich používají řezníci a proč?
Články

3 druhy nasolování masa – který z nich používají řezníci a proč?

Posted on 6. 3. 20182. 3. 2018 by Jakvkuchyni.cz
Jestli se řadíte mezi milovníky masa, o nasolování jste už jistě slyšeli. Pojďme se v novém článku podívat, jaké druhy nasolování masa existují a co…
Seriál Maso: Jehněčí maso
Články

Seriál Maso: Jehněčí maso

Posted on 5. 3. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Co si vybavíme, když se řekne jehněčí maso? U nás se tento druh mas netěší příliš velké oblibě, častým argumentem bývá, že má příliš specifickou…

Navigace pro příspěvky

Page 1 Page 2 Next Page

Nejčtenější články

  • vzor-1080x1350-facebook-1-e1674850488634-150x150
    Lednový minikvíz s Jakvkuchyni.cz
  • postupne-zavadeni-prikrmu_jak-na-to
    Postupné zavádění příkrmů – jak na to?
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Sous-vide1
    Sous-vide – rafinovaná metoda francouzských kuchařů
  • zalivka-1
    Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Venkovský styl samolepek

Samolepky pro kořenky: Venkovský styl samolepek

Chcete do své kuchyně vnést nový svěží look? Stačí uspořádat koření, přesypat je do krásných kořenek a vybrat si z našich nálepek ve třech různých dekorech.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2023 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...