Seriál článků: Maso


Jaké jsou základní skupiny mas? Čím je specifické kuřecí, hovězí, vepřové, králičí nebo třeba pštrosí maso? Která masa bychom měli zařazovat do našich jídelníčků? Jak poznat kvalitní maso? Jak maso nakupovat a jak skladovat? To vše a navrch skvělé recepty prozradíme v seriálu Maso!

Seriál maso_zvěřina

Seriál Maso: Zvěřina

Zvěřina rozhodně není maso, které strčíme do trouby, když potřebujeme vykouzlit rychlou a jednoduchou večeři. Zvěřina si žádá několik hodin, dnů...
Celý článek

Seriál Maso: Krůtí maso

Možná si myslíte, že je bílé krůtí maso nudné a už vás ničím nepřekvapí. Krůtí maso můžete připravovat na tisíc způsobů a vždy bude skvěle...
Celý článek