Houbový kus kus


Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je v houbovém kuskusu.
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je v houbovém kuskusu.
Porce
2 porce
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
30 minut
Pokyny
  1. Kotrče nakrájíme a na pánvi krátce osmahneme s trochou olivového oleje.
  2. Poté podlijeme horkou vodou asi 200–250 ml, přidáme koření a sůl, směs dusíme pod pokličkou asi 15–20 min.
  3. Mezitím kuskus (odhad podle poštu porcí) si nasypeme do misky a zalijeme horkou vodou, aby byl ponořený, necháme odstát, až kuskus nabobtná.
  4. Přebytečnou vodu slijeme a přidáme k hlívě. Voda by už měla být skoro vydušená, jen aby bylo malinko na dně pánve, jídlo není potom suché, promícháme a můžeme podávat.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*