Pudink z jasmínové rýže a kokosu

Pudink z jasmínové rýže a kokosu

Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
Rýžová kaše s čokoládovou polevou

Rýžová kaše s čokoládovou polevou

Chcete svůj den začít superzdravým způsobem? Do této rýžové kaše přidejte všechny superpotraviny, které doma najdete (od máku po goji), nezapomeňte na dávku rostlinných olejů a máte až do oběda vystaráno.
Domácí pivní sýr – Pochoutka nejen pro chlapy

Domácí pivní sýr – Pochoutka nejen pro chlapy

Základem pivního sýru je pivo a tvaroh. Zvolte raději měkký tvaroh ve vaničce, který se lépe roztírá a je vhodný na výrobu pomazánek. Tvaroh vás navíc zasytí na dlouhou dobu a dodá potřebné bílkoviny. Pivo v pivním sýru způsobí jeho zrání. Když ho necháte pořádně uležet, odmění se vám neodolatelnou chutí a výraznou vůní. Rychlost zrání záleží na teplotě. Ideální doba zrání je alespoň 5 dnů při pokojové teplotě. Pokud chcete sýr raději výraznější, nechte ho zrát ještě o 2 dny déle.
Ovesná kaše jako od maminky

Ovesná kaše jako od maminky

Ovesná kaše patří k oblíbeným dětským pokrmům. Můžete ji podávat už od desíti měsíců věku a místo ovsa můžete použít i jiné obiloviny, kupříkladu jáhly nebo pohanku.
Raw marmeláda

Raw marmeláda

Jedna ingredience, jeden krok postupu a rychlá, chutná a zdravá dobrota je na světě.