Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Mít v lednici sklenici s něčím dobrým jen tak na zob, to není nikdy od věci. Naložené okurky, cibulky či houby jsou už letitá klasika, ale což takhle dát si naložené ředkvičky? Určitě si je oblíbíte.
Zelňáky se škvarky

Zelňáky se škvarky

Zelňáky se nikdy neomrzí. Tento jednoduchý a levný staročeský recept je jednou ze stálic v naší kuchyni a věříme, že jen co ho vyzkoušíte, stane se oblíbeným i u vás doma.
Krůtí stehna na rozmarýnu

Krůtí stehna na rozmarýnu

Voňavé a křehké maso ještě umocní vhodná příloha – v tomto případě nejlépe bramborovo-karotková kaše nebo jasmínová rýže.
Z jednoho pekáčku: Ředkvičky se slaninou

Z jednoho pekáčku: Ředkvičky se slaninou

Když nemáte čas nakoupit, uvařit, prostřít…, tento recept se může stát vaší záchranou. Je totiž skvělou alternativou „co dům dal“. U ředkviček nevadí, že jsou uvadlé, a výsledek příjemně překvapí vás i hladové strávníky.
lentilkové sušenky

Lentilkové sušenky

Pokud chcete sklidit od dětí potlesk a vidět jejich rozzářené obličeje, stačí přidat lentilky. Obyčejné sušenky, které upečete za deset minut, s nimi vypadají a chutnají prostě úžasně. Hodí se i jako dárek na dětskou oslavu.