• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Jak využít rajčata? Zkuste pikantní zavařeninu nebo osvěžující polévku
Bezmasá jídla

Jak využít rajčata? Zkuste pikantní zavařeninu nebo osvěžující polévku

Posted on 15. 7. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jste připravení na rajčatovou sezónu? My ji oslavíme osvěžující polévkou a pikantní zavařeninou. Jak využijete rajčata v kuchyni vy?
Pesto – italské zelené zlato
Články

Pesto – italské zelené zlato

Posted on 14. 7. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Pesto je čerstvá, zpravidla zelená omáčka na těstoviny, jejímž původem je Itálie. V té nejběžnější variantě je jeho základem kvalitní olivový olej, oříšky, parmezán, česnek a…
Granátové jablko – Jako lahodná grenadina nebo zdravá ozdoba pokrmů
Články

Granátové jablko – Jako lahodná grenadina nebo zdravá ozdoba pokrmů

Posted on 13. 7. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Granátové jablko je skvost v kuchyni. Nejen že skvěle chutná, je navíc velmi zdravé a také doslova prozáří každý pokrm. Salát nebo müsli ozdobené šťavnatými zrníčky…
Originální a zdravé přílohy ke grilovanému masu
Články

Originální a zdravé přílohy ke grilovanému masu

Posted on 10. 7. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Grilované maso si přímo říká lehké, čerstvé a dietní salátky. A pokud dbáte na zdravou stravu, vyzkoušejte naše lahodné recepty na grilovanou zeleninu!  
Domácí zmrzliny – rychlé, lahodné a zdravé
Články

Domácí zmrzliny – rychlé, lahodné a zdravé

Posted on 9. 7. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Domácí zmrzliny si vyrobíte za chvíli, výhodou je, že si do nich dáte přesně to, na co máte chuť.  Od osvěžujícího sorbetu až po čokoládové…
Studené polévky jsou extra zdravé a osvěžující
Články

Studené polévky jsou extra zdravé a osvěžující

Posted on 8. 7. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Už se vám omrzely saláty a na teplý večer v letním horku nemáte náladu? Zkuste si vyrobit originální studené zeleninové a ovocné polévky. Připravíte je během…
Rybíz – pro vaši každodenní dávku „céčka“
Články

Rybíz – pro vaši každodenní dávku „céčka“

Posted on 7. 7. 20155. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Rybíz s zaslouží vaši pozornost, už kvůli obsahu vitamínu C. Jeho výrazná chuť jej předurčuje k výrazným kombinací, v dezertech nebo se zvěřinou. Vyzkoušejte jej naložit do medu…
Připravte si doma lahodné frappé!
Články

Připravte si doma lahodné frappé!

Posted on 3. 7. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Stačí vám instantní  káva, led, mléko a cukr. Pro obzvlášť krémovou variantu můžete použít zmrazený banán a místo mléka použít smetanu nebo kokosové mléko. Osvěžující…
Halina Pawlowská: Při krájení se dívám na televizi
Články

Halina Pawlowská: Při krájení se dívám na televizi

Posted on 30. 6. 201530. 6. 2015 by Jakvkychyni.cz
Halina Pawlowská vášnivě miluje jídlo a v kuchyni je pečená vařená. Od vaření, pečení a jedení si občas odskočí a napíše vtipný scénář, knihu nebo…
Jaké potraviny si zabalit na dovolenou?
Články

Jaké potraviny si zabalit na dovolenou?

Posted on 29. 6. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Snídaně, svačina, oběd, večeře a pitný režim. Máme pro vás návod, jak si správně zabalit jídla a pití na dovolenou, kterým potravinám se vyhnout a…
Vakuování – uchovejte své potraviny dlouho čerstvé
Články

Vakuování – uchovejte své potraviny dlouho čerstvé

Posted on 25. 6. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Vakuování bylo velkým hitem před několika lety. Dnes jsou už vakuové baličky potravin dostupné, jednoduché na používání a poměrně levné. Pokud máte zahradu a chcete…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 71 Page 72 Page 73 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty

Fotopostup: Sendvič s mozzarellou, sušenou šunkou a rajčaty

Spojení toustu s italskými pochutinami je nezapomenutelné a velmi zdravé. Bazalka a rajčata dodají výslednému sendviči šťavnatost a svěžest, mozzarella a šunka zase zasytí.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...