Pomalu přichází jaro a vy se možná cítíte unaveni. Přitom se nejedná o nějaký novodobý problém, už naši předkové se s ním potýkali čtěte více
Články
Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.
Mléko a mléčné výrobky zaujímají v naší stravě jednoznačně důležité místo. Dokonce jsou prý nejčastější položkou na účtenkách čtěte více
Každý velký supermarket nabízí takzvané privátní značky: obvykle jsou to levnější potraviny čtěte více
Na Plzeňsku se vaří se spoustou masa a nechybí ani pivo. Vyzkoušejte si připravit pivní polévku, plzeňský guláš a chodské koláče čtěte více
Bylinky můžete přidávat do jídla vašemu dítěti již velmi brzy (cca ve věku 8 měsíců). Je však nutné mít na paměti, že miminka mají velmi…
Než se podíváme hospodyňkám ze Zlínska do kuchařky, měli byste vědět, že mezi velmi oblíbené suroviny tamních hospodyň patří švestky čtěte více
Tofu je vynikající zdroj proteinu, který si můžete upravit mnoha různorodými způsoby přesně podle vaší chuti čtěte více
Už jsou tady! Barevné svátky plné radosti, prvních jarních květů a velkých dobrot ve zdravějším stylu. Pokud už od Vánoc zvažujete, jak přeučit rodinu na…
Z nedávné ankety mezi návštěvníky Farmářského trhu v Dejvicích vyplynulo, že 66 % lidí chodí na trhy nejméně jednou za 14 dní a 96 % je spokojeno s nabídkou čtěte více
Podle výzkumů už v půl roce má přes 80 % dětí v těle více sodíku než je třeba, a kolem druhého roku už je to 85 %.…
Blogerka Klára, která žije raw stravou už několik let, vám poradí, jak na jaře do svého jídelníčku jednoduše zařadit syrovou stravu. Dobrá zpráva: nepotřebujete žádné…