Jedním z nejvíce oblíbených jídel italské kuchyně jsou špagety s červenou omáčkou - to je sázka na jistotu. Klíčem k dokonalé chuti, podobné pravým boloňským špagetám, je u tohoto receptu čas. Pomalu tažená omáčka s vínem, mlékem, zeleninou a kvalitním hovězím masem vytvoří bohatou a vyváženou chuť - připravte si boloňské špagety jako z italské restaurace podle receptu od Jakvuchyni.cz!
Suroviny: vývar
Tento guláš si svou skvělou chutí získá i zaryté masožravce! Voňavý, sytý a plný lesních hub – perfektní volba pro milovníky vegetariánských jídel i pro ty, kteří chtějí vyzkoušet českou klasiku trochu jinak. Pohankové noky jsou navíc jednoduché na přípravu a bez lepku. Připravte si tento lahodný houbový guláš s pohankovými noky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Voňavá domácí rajská, šťavnaté masové koule skryté v paprice a jemně nasládlá chuť, kterou známe z dětství. Plněné papriky jsou klasikou české kuchyně, která potěší malého i velkého strávníka. Ať už je připravujeme poprvé nebo posté, jedna věc je jistá – zmizí z talíře rychle.
Zdravá, barevná a sytá. Špaldová zeleninová polévka je ideální jako lehký oběd nebo vydatná večeře do chladnějších dnů. Díky špaldovým zrnům tato polévka skutečně zasytí a přitom zůstane lehká. Připravte si lahodnou špaldovo-zeleninovou polévku s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Co s přebytky cukety? Vyzkoušejte jemnou letní polévku, která bude chutnat dětem i dospělým! Cuketový krém se díky bramborám krásně zjemní a její chuť skvěle doplní parmazán a o kontrast chutí se postará slaninový chips. Připravte si rychlou a jednoduchou polévku plnou skvělých chutí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pro ty, kdo ještě neslyšeli o tomto květákovém rizotu, je nejvyšší čas to napravit! Tento lehký, bezmasý a přitom krémový pokrm si všechny získá svou jednoduchostí i chutí. Ať už jako rychlý oběd nebo zdravá večeře, tohle rizoto určitě nezklame! Připravte si květákové rizoto s parmazánem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hustá, krémová, voňavá a sytá! Tahle polévka kombinuje jemnost květáku s výrazností čedaru a křupavostí slaniny i krutonů. A když ji na závěr posypeme čerstvou pažitkou, vznikne dokonalý chuťový zážitek. Připravte si lahodnou krémovou polévku s cheddarem, bylinkami a slaninovými chipsy a bylinkami podle receptu od Javkuchyni.cz!
Tohle jídlo je poctivá česká klasika, která se nejlépe hodí na sváteční nebo nedělní oběd. Jemné králičí maso se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny s knedlíkem je opravdová lahůdka. Připravte si králíka se smetanovou omáčkou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová špenátová polévka je ideální volbou pro rychlé, lehké a zároveň výživné jídlo. Díky kombinaci špenátu, brambor a smetany má jemnou, krémovou konzistenci a skvělou chuť, kterou zvýrazní špetka muškátového oříšku. Připravte si lahodnou špenátovou polévku se smetanou a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Jednoduchá a výživná polévka, která zahřeje a dodá tělu potřebné vitamíny. Kombinace řapíkatého celeru, mrkve a aromatického česneku v kuřecím vývaru vytváří lehkou, ale chutnou polévku, kterou si snadno připravíme během chvíle. Připravte si kuřecí polévku s řapíkatým celerem a mrkví podle receptu od Jakvkuchyni.cz!