• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: těsto

Povidlové taštičky ve slivovicovém glazé s opraženou strouhankou

Povidlové taštičky ve slivovicovém glazé s opraženou strouhankou

Povidla jsou tradiční surovinou, kterou můžete využít i v tomto delikátním dezertu. Křupavá opražená strouhanka, lahodná omáčka a vláčná povidla tvoří zajímavou kombinaci, která zaujme po všech stránkách. Místo povidel můžete použít třeba mák.

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Kdy-a-jake-druhy-syru-1080x1080-foto-150x150
    Kdy a jaké druhy sýrů zavádět do dětského jídelníčku?

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vyrobte si s dětmi veselého sněhuláka

Fotopostup: Vyrobte si s dětmi veselého sněhuláka

Vaše ratolesti můžete snadno zabavit výrobou této super snadné ozdoby v podobě roztomilého sněhuláka, kterého mohou darovat třeba svým babičkám.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×