• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: těsto

Povidlové taštičky ve slivovicovém glazé s opraženou strouhankou

Povidlové taštičky ve slivovicovém glazé s opraženou strouhankou

Povidla jsou tradiční surovinou, kterou můžete využít i v tomto delikátním dezertu. Křupavá opražená strouhanka, lahodná omáčka a vláčná povidla tvoří zajímavou kombinaci, která zaujme po všech stránkách. Místo povidel můžete použít třeba mák.

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Podzimní soutěž s Jakvkuchyni.cz
  • shutterstock_1791596525-1-scaled-e1662563146842-150x150
    Šípky – přírodní vitamínová bomba
  • Bedla-1080x1080-foto-150x150
    Bedla – vynikající houba v našem jídelníčku 
  • Jak-zpracovat-houby-1080x1080-foto-150x150
    Jak zpracovat houby a jak je správně dusit?
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Dýňový koláč s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Fotopostup: Dýňový koláč s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Sladký dýňový koláč se inspiroval tradicí Díkuvzdání. Stějně tak výborný bude i s vlašskými ořechy z české zahrádky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×