Nepečená kakaová kolečka

Nepečená kakaová kolečka

Nepečená kakaová kolečka s příchutí rumu jsou ideální volbou pro ty, kdo chystají vánoční cukroví na poslední chvíli! Připravme si je rychle a z jednoduchých surovin podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Išlské dortíčky

Išlské dortíčky

Tradiční rakouské cukroví, které si kdysi velmi oblíbil císař František Josef. Je sice trochu pracnější, ale výsledek stojí určitě za to! Křehké ořechové těsto, máslový krém s lehce navinulým džemem máčené v čokoládě a nahoře celý oříšek… No nezní to skvěle? A chutná ještě lépe! Zkuste si připravit išlské dortíčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Nepečené čokoládové kaštánky

Nepečené čokoládové kaštánky

Nepečené cukroví je rychlé a také je téměř vždy zárukou úspěchu. Zkusme letos na vánoční stůl přidat i tyto čokoládové kaštánky s příchutí rumu připravené z jedlých kaštanů. Jak na to poradí recept od Jakvkuchyni.cz!
Ořechové sirky

Ořechové sirky

Linecké těsto s oříšky s vůní vánočního koření, jako je vanilka, skořice a hřebíček s příchutí rumu, pomeranče a máčené v čokoládě. To jsou ořechové sirky v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Vosí hnízda

Vosí hnízda

Včelí úly, či vosí hnízda? Bez ohledu na název mizí obvykle právě toto nepečené cukroví ze svátečních talířů jako první! Právě proto by neměla tato klasika chybět na vánočním stole ani letos. Recept přináší Jakvkuchyni.cz!
Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

Pokud si při pomyšlení na žemlovku poskočíte radostí, pak je tento recept na zero waste vaření právě pro vás! Využijeme v něm zbytek vánočky, přezrálé hrušky a tvaroh. Těžko věřit, jaká dobrota se dá ze zbytků vykouzlit! Jak na to poradí recept ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku na Jakvkuchyni.cz!
Velikonoční vláčný kynutý věnec

Velikonoční vláčný kynutý věnec

Zkusme letos na sváteční stůl přinést něco nového a neobvyklého. Velikonoční věnec z kynutého těsta je nejen nádhernou ozdobou, ale také chutným pokrmem, který zpestří velikonoční tabuli a potěší všechny milovníky sladkých dobrot. A co je nejlepší? Věnec můžeme ozdobit podle naší fantazie - použít můžeme mašle, kraslice a další dekorace. Připravme se na nadcházející svátky s originálním receptem na velikonoční věnec z kynutého těsta podle Jakvkuchyni.cz!
Marmeláda z hroznového vína, ostružin a grepu

Marmeláda z hroznového vína, ostružin a grepu

Na marmeládě z hroznového vína si pochutnáme například s čerstvým chlebem k snídani. Výborná je také v jogurtu, lineckém cukroví nebo jako základ pro omáčky s hovězím masem. Když do ní přidáme trochu ostružin a kousek grepu, vneseme do kuchyně svěží vítr! Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Nepečené arašídové kuličky s ovesnými vločkami

Nepečené arašídové kuličky s ovesnými vločkami

Vánoce se blíží a stále jste se nedostali k pečení cukroví? Nevadí, vsaďte na to nepečené! Je rychlé a jednoduché na přípravu, navíc nám bude stačit pár ingrediencí. Připravovat ho můžeme opravdu na poslední chvíli, protože nepotřebuje odležet. Základ těchto kuliček jsou z ovesných vloček, takže je to vlastně zdravé cukroví! Meta popisek Vánoce se blíží a my stále nemáme napečené cukroví? Vyzkoušejte nepečené arašídové kuličky s ovesnými vločkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Rumové půlměsíce s vanilkovým krémem a ruby čokoládou

Rumové půlměsíce s vanilkovým krémem a ruby čokoládou

Víte, co je ruby čokoláda? Má přirozeně růžovou barvu, takže na svátečním stole bude vypadat velmi hezky, a navíc má zajímavou, lehce nakyslou ovocnou chuť. Připravte si podle receptu s Jakvkuchyni.cz lahodné rumové půlměsíce plněné vanilkovým krémem a ruby čokoládou. Jak na to?
Lokše se švestkami a mákem

Lokše se švestkami a mákem

Lokše, tedy nasucho opečené placky z vařených brambor, si představíme spíš jako přílohu k zelí a pečené huse. Využití si však zaslouží i ve sladké kuchyni. Zejména v kombinaci se švestkami a mákem vznikne vynikající a originální dezert. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!