Závitky z lilku plněné tuňákem

Tuňák se v naší kuchyni těší čím dál větší oblibě. Chutná skvěle v teplé i studené kuchyni, připravte si jej na párty nebo grilovačku v kombinaci s lilkem v lahodných závitcích. Pozor, ta chuť je vysoce návyková!

Pečená treska s brokolicí

Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální víkendové jídlo pro celou rodinu. Jak na to?
Rybičková pomazánka

Sardinková pomazánka

Helga je optimistka z jižní Moravy, která má ráda přírodu, fotografování a kromě toho také skvěle vaří. Podělila se s námi o snadný recept na snadnou, ale parádní, rybičkovou pomazánku.

Křupavé pečené kuře na citronech a rozmarýnu

Pečené kuře je klasikou. Chceme-li ho zkusit ozvláštnit, můžeme ho upéct na citronech. Vneseme si tak domů kousek léta. Vůně a chuť rozmarýnu a citrónu dodají chuti kuřete úplně nový rozměr. V jednom pekáči můžeme navíc připravit i přílohu. Jak na to?
koriandr

Nádivka s koriandrem

Blíží se nám Velikonoce a k těm neodmyslitelně patří nádivka. Přinášíme výborný recept na nádivku s koriandrem, jdeme na něj: 
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Viva Italia! To si budete říkat, až vyzkoušíte tento lehký salát, který vás jedním soustem přenese na slunné pobřeží. A zvládne jej i začátečník!