Linecké cukroví

Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
30 kusů
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    máslo 200g
    citrónová kůra 1lžička
    marmeláda rybízová
Pokyny
  1. Vypracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout.
  2. Vyválíme na vále do placky a pak vykrajujeme tvary.
  3. Pečeme ve vyhřáté trouběna 170 C několik minut, až cukroví trošičku zezlátne.
  4. Nakonec slepujeme marmeládou k sobě.

Sklenici od rybízové marmelády stačí pořádně vyškrábat od zbytků marmelády a můžete ji přinést do zeleného kontejneru na sklo
.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*