Křehké linecké košíčky naplněné krémem z oblíbené lotus pomazánky zaručeně oslní celou rodinu. Základ košíčků lze připravit předem a naplnit je krémem až těsně před podáváním – díky tomu si zachovají svou čerstvost a dokonalou chuť. Připravte si vynikající košíčky s lotus pomazánkou s čokoládou a ořechy podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Česká
Vánočka se v českých domácnostech o Vánocích peče běžně. Pokud ale chcete zkusit změnu, dejte šanci tradičnímu německému pečivu - vánoční štole. Připravuje z kynutého těsta, navíc ale voní po koření, nechybí ani kandované ovoce, rozinky a ořechy. Zkuste si upéct lahodnou vánoční štolu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pracny, rohlíčky nebo plněné ořechy. Cukroví s ořechy zkrátka neodmyslitelně patří na vánoční stůl! Připravte si žloutkové ořecháčky plněné máslovým krémem s příchutí rumu a navrchu s vynikající křupavou polevou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Crinkles jsou známé “popraskané sušenky”. Můžeme je připravit na mnoho způsobů, ale vždy nás zaujme jejich netradiční podoba. Letos zkusíme připravit mandlové crinkles, které jsou navíc přirozeně bezlepkové. Připravte si mandlové crinkles s lískovými ořechy podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Letos bychom mohli své blízké obdarovat jedlými dárky. Určitě nešlápneme vedle, když připravíme domácí karamelové bonbony. Stačí nám jen 4 suroviny a lahodné domácí karamelky podle receptu od Jakvkuchyni.cz budou co nevidět na světě!
Nepečené cukroví je velmi oblíbené! Z talířů zpravidla mizí mezi prvními a navíc se do něj můžeme pustit až těsně před svátky, protože nám jeho příprava zabere jen pár minut. Jakvkuchyni.cz přináší recept na chutné tatrankové kuličky s příchutí rumu. Jak na to?
Tradiční linecké sušenky s netradičním mramorováním? Chutnají skvěle a není to nic složitého! V tomto receptu od Jakvkuchyni.cz vám poradíme vám, jak na to! Sušenky můžeme podávat jen tak, nebo je slepíme krémem či džemem.
Zkuste si připravit lahodně jehněčí maso, uvidíte, že se po něm jen zapráší! Jehněčí roláda s pancettou, sušenými švestkami a bylinkami doplněná o rozmarýnovou omáčku z červeného vína, bramborové pyré a směs kořenové zeleniny je ideální volba pro slavnostní oběd nebo večeři, kterou si zamilují všichni. Připravte si lahodnou jehněčí kýtu s pancettou a sušenými švestkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Dýňová polévka je stálicí podzimu. Každý z nás má svůj vlastní recept, na který nedá dopustit. Vyzkoušejte polévku z pečené máslové dýně se smetanou podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz.
Tento recept je rychlý na přípravu a potěší velké i malé strávníky jako lehký oběd, nebo rychlá večeře. Vyzkoušejte si připravit zapečenou máslovou dýni se žampiony, šunkou a čedarem podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!