Hříbková polévka na smetaně - 1080x1080 - foto

Hříbková polévka na smetaně

Polévka s chutí a vůní hříbků zjemněná smetanou chutná báječně a svou neodolatenou vůní nás přenese do lesa. Na skvělé chuti jí přidají i bylinky, jako třeba čerstvá petrželka. Tato polévka pohladí po jazyku a příjemně zahřeje. Zkuste tento recept na hříbkovou polévku se smetanou od Jakvkuchyni.cz!
Jablečný pudink

Jablečný pudink

Jablečný pudink je skvělou volbou pro všechny, kdo hledají jednoduchý, ale efektní dezert. Ocení ho děti i dospělí – ať už jako lehkou svačinu, nebo sladkou tečku za obědem. Připravuje se z několika běžných surovin a výsledek překvapí svou jemností i ovocnou svěžestí. Připravte si lahodný jablečný pudink s tvarohem a kakaem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Batátové bramboráky s česnekovým dipem

Batátové bramboráky s česnekovým dipem

Jemně nasládlé batáty, stroužky česneku a špetka majoránky tvoří skvělou kombinaci, která chutná skvěle s tvarohovým dipem! Batátové bramboráky s česnekovým dipem mohou být přílohou, večeří, svačinou ale i netradičním pohoštěním pro návštěvy. Připravte si batátové bramboráky s tvarohovo-česnekovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí paličky s bramborem a špenátem z jednoho pekáče

Kuřecí paličky s bramborem a špenátem z jednoho pekáče

Brambory se špenátem a kuřecími spodními stehýnky z jednoho pekáče jsou ideální volbou pro chutný a zároveň jednoduchý oběd. Vše se připravuje najednou, takže ušetříme čas, energie a také nádobí. Stačí pár surovin a výborné jídlo připravíte podle totoho receptu od Jakvkuchyni.cz raz dva!
Boloňské špagety

Boloňské špagety

Jedním z nejvíce oblíbených jídel italské kuchyně jsou špagety s červenou omáčkou - to je sázka na jistotu. Klíčem k dokonalé chuti, podobné pravým boloňským špagetám, je u tohoto receptu čas. Pomalu tažená omáčka s vínem, mlékem, zeleninou a kvalitním hovězím masem vytvoří bohatou a vyváženou chuť - připravte si boloňské špagety jako z italské restaurace podle receptu od Jakvuchyni.cz!
Houbový guláš s pohankovými noky

Houbový guláš s pohankovými noky

Tento guláš si svou skvělou chutí získá i zaryté masožravce! Voňavý, sytý a plný lesních hub – perfektní volba pro milovníky vegetariánských jídel i pro ty, kteří chtějí vyzkoušet českou klasiku trochu jinak. Pohankové noky jsou navíc jednoduché na přípravu a bez lepku. Připravte si tento lahodný houbový guláš s pohankovými noky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pohankové lívance s kefírem a skořicí

Pohankové lívance s kefírem a skořicí

Jemné, nadýchané, voňavé po skořici a navíc bezlepkové. Recept je jednoduchý, rychlý a ideální pro pohodové víkendové ráno nebo zdravou snídani před školou. Připravte si pohankové lívance s kefírem a skořicí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krůtí plátky s krémovým avokádovým dipem

Krůtí plátky s krémovým avokádovým dipem

Lehký, ale přitom vydatný pokrm, který potěší během teplých dnů i jako rychlá večeře po náročném dni. Krůtí maso je přirozeně libové a díky šťavnaté úpravě v troubě zůstane krásně měkké. V kombinaci s čerstvým avokádovým dipem tvoří skvělé duo, které si můžeme vychutnat třeba s pečenými bramborami nebo salátem. Připravte si lahodné krůtí plátky s avokádovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zeleninové muffiny

Zeleninové muffiny

Zeleninové muffiny jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky zeleniny a připravit si zdravou slanou dobrotu, kterou milují děti i dospělí. Díky sýru a vláčné konzistenci chutnají skvěle teplé i studené a hodí se jako rychlá večeře, svačina nebo pohoštění na piknik. Připravte si zeleninové muffiny podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Grilovaná vepřová plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami

Grilovaná vepřová plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami

Grilování patří neodmyslitelně k létu a nic nerozvoní zahradu tak, jako dobře marinované maso. Tahle marináda spojuje svěží chuť citronu, vůni česneku a směs středomořských bylinek – výsledek je šťavnatý a plný chuti. Skvěle se hodí ke grilované zelenině nebo třeba řeckému salátu. Připravte si grilovanou vepřovou plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!