Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Poctivá polévka, která krásně zahřeje a zasytí. Uzená žebra dodají vývaru bohatou chuť, ječné kroupy zase potřebnou výživovou hodnotu. Tento recept patří mezi tradiční stálice, které známe z kuchyně našich babiček. Připravte si lahodnou kroupovou polévku z uzeného masa podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krůtí kuličky v rajčatové omáčce

Krůtí kuličky v rajčatové omáčce

Tento recept je ideální volbou pro každého, kdo hledá rychlé, výživné a chutné jídlo připravené v jednom pekáči. Masové krůtí kuličky pustí šťávu přímo do rajčatové omáčky, která tak získá plnější a výraznější chuť. Připravte si krůtí kuličky v rajčatové omáčce podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hříbková polévka na smetaně - 1080x1080 - foto

Hříbková polévka na smetaně

Polévka s chutí a vůní hříbků zjemněná smetanou chutná báječně a svou neodolatenou vůní nás přenese do lesa. Na skvělé chuti jí přidají i bylinky, jako třeba čerstvá petrželka. Tato polévka pohladí po jazyku a příjemně zahřeje. Zkuste tento recept na hříbkovou polévku se smetanou od Jakvkuchyni.cz!
Batátové bramboráky s česnekovým dipem

Batátové bramboráky s česnekovým dipem

Jemně nasládlé batáty, stroužky česneku a špetka majoránky tvoří skvělou kombinaci, která chutná skvěle s tvarohovým dipem! Batátové bramboráky s česnekovým dipem mohou být přílohou, večeří, svačinou ale i netradičním pohoštěním pro návštěvy. Připravte si batátové bramboráky s tvarohovo-česnekovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí paličky s bramborem a špenátem z jednoho pekáče

Kuřecí paličky s bramborem a špenátem z jednoho pekáče

Brambory se špenátem a kuřecími spodními stehýnky z jednoho pekáče jsou ideální volbou pro chutný a zároveň jednoduchý oběd. Vše se připravuje najednou, takže ušetříme čas, energie a také nádobí. Stačí pár surovin a výborné jídlo připravíte podle totoho receptu od Jakvkuchyni.cz raz dva!
Boloňské špagety

Boloňské špagety

Jedním z nejvíce oblíbených jídel italské kuchyně jsou špagety s červenou omáčkou - to je sázka na jistotu. Klíčem k dokonalé chuti, podobné pravým boloňským špagetám, je u tohoto receptu čas. Pomalu tažená omáčka s vínem, mlékem, zeleninou a kvalitním hovězím masem vytvoří bohatou a vyváženou chuť - připravte si boloňské špagety jako z italské restaurace podle receptu od Jakvuchyni.cz!
Houbový guláš s pohankovými noky

Houbový guláš s pohankovými noky

Tento guláš si svou skvělou chutí získá i zaryté masožravce! Voňavý, sytý a plný lesních hub – perfektní volba pro milovníky vegetariánských jídel i pro ty, kteří chtějí vyzkoušet českou klasiku trochu jinak. Pohankové noky jsou navíc jednoduché na přípravu a bez lepku. Připravte si tento lahodný houbový guláš s pohankovými noky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pohankové lívance s kefírem a skořicí

Pohankové lívance s kefírem a skořicí

Jemné, nadýchané, voňavé po skořici a navíc bezlepkové. Recept je jednoduchý, rychlý a ideální pro pohodové víkendové ráno nebo zdravou snídani před školou. Připravte si pohankové lívance s kefírem a skořicí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krůtí plátky s krémovým avokádovým dipem

Krůtí plátky s krémovým avokádovým dipem

Lehký, ale přitom vydatný pokrm, který potěší během teplých dnů i jako rychlá večeře po náročném dni. Krůtí maso je přirozeně libové a díky šťavnaté úpravě v troubě zůstane krásně měkké. V kombinaci s čerstvým avokádovým dipem tvoří skvělé duo, které si můžeme vychutnat třeba s pečenými bramborami nebo salátem. Připravte si lahodné krůtí plátky s avokádovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zeleninové muffiny

Zeleninové muffiny

Zeleninové muffiny jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky zeleniny a připravit si zdravou slanou dobrotu, kterou milují děti i dospělí. Díky sýru a vláčné konzistenci chutnají skvěle teplé i studené a hodí se jako rychlá večeře, svačina nebo pohoštění na piknik. Připravte si zeleninové muffiny podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Grilovaná vepřová plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami

Grilovaná vepřová plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami

Grilování patří neodmyslitelně k létu a nic nerozvoní zahradu tak, jako dobře marinované maso. Tahle marináda spojuje svěží chuť citronu, vůni česneku a směs středomořských bylinek – výsledek je šťavnatý a plný chuti. Skvěle se hodí ke grilované zelenině nebo třeba řeckému salátu. Připravte si grilovanou vepřovou plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!