Zkuste si připravit lahodně jehněčí maso, uvidíte, že se po něm jen zapráší! Jehněčí roláda s pancettou, sušenými švestkami a bylinkami doplněná o rozmarýnovou omáčku z červeného vína, bramborové pyré a směs kořenové zeleniny je ideální volba pro slavnostní oběd nebo večeři, kterou si zamilují všichni. Připravte si lahodnou jehněčí kýtu s pancettou a sušenými švestkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: špek
Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Na tomto pstruhovi si královsky pochutnáte. Jeho příprava je snadná a bude vás bavit. Jdeme na to.
Patří zbylé brambory z nedělního oběda do koše? Ani náhodou! Ideálně je využijete ve výborném gratinu se sýrem.
Ten můžeme podávat jako přílohu ke steakům, grilovanému masu nebo sýru. A pokud vynecháme slaninu, pochutnají si na tomto jídle i vegetariáni.
David Šašek nám prozradil, jak na to.
Proslulý francouzský pokrm se může na první pohled zdát velmi náročný na přípravu a suroviny. Vám ale stačí jen hovězí maso, zelenina a hrnec na zapékání. Za tři hodiny se můžete těšit na měkoučké maso, které se téměř rozplývá na jazyku, a úžasnou omáčku plnou koncentrované chuti.
Proslulý francouzský pokrm se může na první pohled zdát velmi náročný na přípravu a suroviny. Vám ale stačí jen hovězí maso, zelenina a hrnec na zapékání. Za tři hodiny se můžete těšit na měkoučké maso, které se téměř rozplývá na jazyku, a úžasnou omáčku plnou koncentrované chuti.
K pivnímu guláši se nejlépe hodí pivní polévka, jak ji připravují na Plzeňsku. Díky pórku bude výrazná a droždí ji dodá zajímavou, navinulou chuť.