Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka je ideální volbou pro rychlé, lehké a zároveň výživné jídlo. Díky kombinaci špenátu, brambor a smetany má jemnou, krémovou konzistenci a skvělou chuť, kterou zvýrazní špetka muškátového oříšku. Připravte si lahodnou špenátovou polévku se smetanou a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Celozrnné sýrové tyčky

Celozrnné sýrové tyčky

Tohle je skvělá volba pro zdravější mlsání! Křupavé, voňavé a s výraznou sýrovou chutí se hodí nejen jako pohoštění na oslavu, ale i jako svačina. Vyzkoušet můžeme variantu s tymiánem, česnekem nebo si je můžeme ochutit podle své fantazie třeba rozmarýnem nebo chilli. Jsou jednoduché na přípravu a zmizí z talíře rychlostí blesku. Připravte si chutné domácí celozrnné sýrové tyčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Šunkofleky s uzeným masem

Šunkofleky s uzeným masem

Šunkofleky patří mezi oblíbené stálice české kuchyně. Mnoho z nás je má spojené se školní jídelnou nebo s prázdninami u babičky. Připravte si skvělé šunkofleky doma podle receptu od Jakvkuchyni.cz - jen se po nich zapráší!
Karamelky

Karamelky

Letos bychom mohli své blízké obdarovat jedlými dárky. Určitě nešlápneme vedle, když připravíme domácí karamelové bonbony. Stačí nám jen 4 suroviny a lahodné domácí karamelky podle receptu od Jakvkuchyni.cz budou co nevidět na světě!
Polévka z pečené máslové dýně se smetanou

Polévka z pečené máslové dýně se smetanou

Dýňová polévka je stálicí podzimu. Každý z nás má svůj vlastní recept, na který nedá dopustit. Vyzkoušejte polévku z pečené máslové dýně se smetanou podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz.
Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí na houbách s hříbky na másle

Hovězí na houbách s hříbky na másle

Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Banánový chlebíček s ořechy

Banánový chlebíček s ořechy

Banánový chlebíček s ořechy je skvělým způsobem, jak využít zralé banány a vytvořit voňavý dezert, který si zamiluje celá rodina. Tento jednoduchý recept je navíc dobrou volbou pro ty, kteří chtějí péct bez větší námahy, ale s výborným výsledkem. Upečte si banánový chlebíček s ořechy podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Losos s gratinovanou kořenovou zeleninou

Losos s gratinovanou kořenovou zeleninou

Gratinované brambory jsme doplnili o další kořenovou zeleninu jako je petržel, řepa nebo batáty - tato příloha je nejen zdravá, ale také skvěle chutná! Můžeme ji podávat jako samostatné jídlo, báječně si pochutnáme i s s pečeným lososem. Zkuste tento recept na Jakvkuchyni.cz!
Bramborová polévka s pažitkou

Bramborová polévka s pažitkou

Podzimní počasí úplně vybízí k tomu, připravit si teplou a sytou polévku. Zkuste si namísto tradiční bramboračky uvařit jednoduchý bramborový krém, ve kterém bude hrát hlavní roli chuť pažitky. Nenáročná recept na vynikající smetanový bramborový krém s pažitkou přináší Jakvkuchyni.cz!
Krémová lišková polévka

Krémová lišková polévka

Krémová polévka z lišek je lahodný způsob, jak si užít tyto vynikající sezónní houby. Lišky dodají polévce nejen výraznou chuť, ale také zlatavou barvu. K polévce lze přidat pošírované vejce a čerstvé bylinky, skvěle chutná s čerstvým pečivem. Zkuste recept na krémovou polévku z lišek na Jakvkuchyni.cz!