Křupavý salát, který zasytí a zároveň je šťavnatý a křupavý. Tato barevná kombinace baby špenátu, žampionů, vajec a dokřupava opečené slaniny je ideální na rychlý oběd nebo na večeři. Skvěle ho doplní dresink z vinného octa, hořčice a výpeku, který mu dodá výjimečnou chuť. Připravte si křupavý špenátový salát se žampiony, vejci a křupavou slaninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: houby
Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Tonkotsu ramen je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů ramen polévek, který nás přenese do autentické atmosféry japonské kuchyně. Tento vydatný a bohatý vývar, vařený z vepřových kostí, kuřecích křídel a zázvoru, je základem polévky, která spojuje silnou chuť a krémovou konzistenci. Domácí ramen nudle, šťavnaté plátky vepřové plece, marinovaná vajíčka, zázvor a další ingredience dodávají tomuto jídlu na autentičnost! Připravte si vynikající domácí ramen polévku Tonkotsu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodné vegetariánské rizoto, které chutná skvěle díky kombinaci kapusty, hub, česneku sypané sýrem a bylinkami dle chuti. Zapečení mu dodá skvělý šmrnc. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Originální recept na stroganoff se připravuje z hovězího masa. Vyzkoušejte i tuto minutkovou verzi s vepřovou kýtou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kadeřávek patří mezi typické podzimní suroviny. Hodí se na přípravu na smoothies, přidat ho můžeme ale také do polévek, nebo třeba do receptů s těstovinami! Připravte si rychlé těstoviny s kadeřávkem, žampiony a slaninou sypané sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Přebytek hub můžeme využít i tak, že si je naložíme do kyselého láku. Díky tomu je nemusíme spořádat hned, ale až na ně dostaneme chuť. Jak si naložit lesní houby prozradí Jakvkuchyni.cz právě v tomto receptu!