Houbová polévka s kroupami

Houbová polévka s kroupami

Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Krémová lišková polévka

Krémová lišková polévka

Krémová polévka z lišek je lahodný způsob, jak si užít tyto vynikající sezónní houby. Lišky dodají polévce nejen výraznou chuť, ale také zlatavou barvu. K polévce lze přidat pošírované vejce a čerstvé bylinky, skvěle chutná s čerstvým pečivem. Zkuste recept na krémovou polévku z lišek na Jakvkuchyni.cz!
Placaté kuře s mrkví a bramborami z jednoho pekáče

Placaté kuře s mrkví a bramborami z jednoho pekáče

Placaté kuře s mrkví a bramborami je jednoduchý a chutný recept z jednoho pekáče. Jemné maso pečeného kuřete, křupavá vypečená kůžička a lahodná šťáva, která dodává bramborám a zelenině úžasnou chuť. Připravte si placaté kuře s mrkví a bramborami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hráškový krém se špenátem

Hráškový krém se špenátem

Mnoho z nás má polévky spojené se sychravým podzimem, kdy nás příjemně zahřejí. Své místo mají na stole by jim měl ale patřit i v létě. Ideální volbou jsou lehké zeleninové polévky, do kterých můžeme použít čerstvou úrodu ze zahrádky. Připravte si osvěžující hráškový krém se špenátem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

Jak si vychutnat fazolky na smetaně? Zkuste to v podobě krémové polévky s fazolkami a koprem! Tato polévka je sytá a výživná. Kombinace jemných brambor, zelených fazolek a aromatického kopru vytváří dokonalou chuťovou harmonii. Pokud do polévky před podáváním přidáme pošírované vejce, získáme skvělý a plnohodnotný oběd. Připravte si krémovou polévku s fazolkami a koprem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kulajda s lesními houbami, pošírovaným vejcem a brambory

Kulajda s lesními houbami, pošírovaným vejcem a brambory

Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Cizrnová polévka s pečeným česnekem

Cizrnová polévka s pečeným česnekem

Cizrna patří mezi luštěniny a je velmi bohatá na bílkoviny a vlákninu. Připravte si chutnou krémovou cizrnovou polévku s pečeným česnekem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Šťavnatá vepřová pečeně z jednoho pekáčku

Šťavnatá vepřová pečeně z jednoho pekáčku

Vepřová pečeně je krásný kus masa, ale musí se vědět, jak na něj, aby zůstal šťavnatý. To může být celkem oříšek - Jakvkuchyni.cz poradí, jak si upéct šťavnatou vepřovou pečeni se zeleninou a bylinkami!
Zelná polévka

Zelná polévka – lahodná zelňačka

Kysané zelí je dokonalou lokální superpotravinou! Je levné, lehce dostupné, bohaté na vitamíny a další cenné látky a můžeme z něj připravit celou řadu chutných pokrmů. Začněme třeba skvělou zelňačkou, která je jako stvořená do chladných zimních dnů.
Bramborová omeleta s červenou cibulí a paprikou

Bramborová omeleta s červenou cibulí a paprikou

Říká se jí také španělská tortilla, ale s tou pšeničnou nebo kukuřičnou, nemá nic společného. Připravuje se totiž z uvařených brambor, sýra a vajec. Zbytek surovin je už na každém z nás - výborná je s červenou cibulí a paprikou. Přidat můžeme také šunku či chorizo. Připravte si bramborovou omeletu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!