Produkty z řady – koření

Pečená dýně

Pečená dýně

V podzimním období se s dýňovými recepty setkáváme téměř všude. K těm nejznámějším se řadí zcela jednoznačně polévka. Dalším skvělým způsobem,...
Celý článek

Čaj masala

Čaj Masala

Typickým indickým nápojem je Masala - černý čaj s mlékem a kořením. V zimních měsících prohřeje zkřehlé tělo, ale je vhodný k popíjení během...
Celý článek

Dýňový chléb

Dýňový chléb

Dýně má v kuchyni mnoho využití. Notoricky známé jsou především polévky a kompoty, ale dýně se dá v kuchyni skvěle využít i mnoha jinými způsoby,...
Celý článek

Pečený čaj

Pečený čaj

Už jste slyšeli o pečeném čaji? K dostání je i v obchodě, ale není nad domácí výrobu z vlastních zásob. Příprava je velmi jednoduchá. Pojďme na...
Celý článek

Bramborova polevka s tofu

Bramborová polévka s tofu

Teplá polévka plná vitamínů se do chladných dnů určitě hodí. K její přípravě využijeme sezónní zeleninu, která nám roste na zahrádce. Pokud chceme...
Celý článek

Polentová kaše s dýní

Polentová kaše s dýní

Polentová, neboli kukuřičná, kaše je skvělá. Pochází z Itálie a je velmi oblíbená v jihoevropských zemích. Jedná se o jednoduchý pokrm, ale v naší...
Celý článek

Kulajda

Kulajda

Kulajda je tradiční bílá a hustá krémová polévka typická především pro jižní Čechy. Kdo někdy jedl “vykutálenou” kulajdu pak ví, že voní...
Celý článek

1 2 3 13