Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si lahodné tousty se skořicovým máslem a medem. Příprava je jednoduchá a uvidíte, že se po této dobrotě jen zapráší! Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz v tomto receptu!
Podzimní kombinace máku a švestek je jednoduše dokonalá! Nadýchané těsto, šťavnatý mák a sladce navinulá chuť švestek. Závin si vychutnáme nejlépe s hrnkem voňavé kávy nebo kakaa. Připravte si závin s mákem a se švestkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
V dnešní době máme nepřeberné možnosti, jak uchovávat potraviny – od vakuovaček až po nádoby specificky určené pro různé druhy potravin. Co ale dělat, když…
Krémová polévka z lišek je lahodný způsob, jak si užít tyto vynikající sezónní houby. Lišky dodají polévce nejen výraznou chuť, ale také zlatavou barvu. K polévce lze přidat pošírované vejce a čerstvé bylinky, skvěle chutná s čerstvým pečivem. Zkuste recept na krémovou polévku z lišek na Jakvkuchyni.cz!
Celkem 920 tisíc barevných nádob na tříděný odpad, více než 6 180 obcí zapojených do systému sběru a recyklace odpadu (který je u nás mimochodem budován…
Placaté kuře s mrkví a bramborami je jednoduchý a chutný recept z jednoho pekáče. Jemné maso pečeného kuřete, křupavá vypečená kůžička a lahodná šťáva, která dodává bramborám a zelenině úžasnou chuť. Připravte si placaté kuře s mrkví a bramborami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
V České republice je houbaření opravdovým fenoménem a tak není překvapením, že se v sezóně lesy houbaři jen hemží. Obzvláště na podzim vyráží do lesů…
Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
V posledních letech se zájem o kompostování v České republice i v celém světě neustále zvyšuje. S rostoucím povědomí o špatném stavu životního prostředí, které…
Mnoho z nás má polévky spojené se sychravým podzimem, kdy nás příjemně zahřejí. Své místo mají na stole by jim měl ale patřit i v létě. Ideální volbou jsou lehké zeleninové polévky, do kterých můžeme použít čerstvou úrodu ze zahrádky. Připravte si osvěžující hráškový krém se špenátem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!